ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 14
کد خبر: ۵۶۱۲۱
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۶

اعتماد عمومي نتيجه صداقت مديران

«صداقت مديران» از واژه‌هايي در ادبيات سياسي است كه بيش از هر چيز مورد نياز جامعه امروز ايران است.
 تدبیر24:  «صداقت مديران» از واژه‌هايي در ادبيات سياسي است كه بيش از هر چيز مورد نياز جامعه امروز ايران است. در يك نگاه كلي در خصوص تبيين اين واژه بايد گفت دولتمردان و مسوولان كشور خود به نيكي مي‌دانند كه بناي اعتماد در بين مردم، از طريق گفتن موفقيت‌ها و بيان ضعف‌ها صورت مي‌گيرد كه عمل به آن به صورت توامان ارتقاي يك فرهنگ عمومي را به دنبال خواهد داشت. فرهنگي كه يقينا بستر هرگونه گفتن دروغ از سوي مسوولان را برمي‌چيند. آنچه در دولت يازدهم مورد توجه قرار مي‌گيرد وعده‌هايي است كه از سوي حسن روحاني در زمان انتخابات مطرح شده است. وعده‌هايي كه يقينا يكي از عوامل بسيار مهم در اخذ راي اكثريت ملت ايران بوده است. روحاني هرچند بارها تاكيد دارد كه روي وعده‌هايي كه با مردم بسته‌ام پايبندم اما يك نكته را نبايد فراموش كند. او بهتر از هركسي مي‌داند اگر مسائل را با مردم شفاف‌تر در ميان بگذارد و بگويد كدام‌يك از وعده‌ها را به سرانجام رسانيده است و در كدام‌يك از بخش‌هاي حوزه اقتصادي توانسته وضعيت لجام‌گسيخته را به حالت ثبات برساند، موفق است. در موازات بيان اين موفقيت‌ها از ضعف‌ها هم نام ببرد و بگويد در كدام زمينه‌ها دولت كارنامه موفقي نداشته و اعلام كند دولت در چه مواردي مي‌توانسته بهتر كار كند اما نشد. يقينا بيان اين‌گونه موضوعات است كه مي‌تواند اعتماد مردم را به فرد فرد مسوولان دولت زياد كند. برخلاف آنچه تصور مي‌شود كه بايد در بيان موفقيت‌ها اغراق كرد و بر ضعف‌ها سرپوش گذاشت اما اين امر هيچ مناسبتي با وجهه و جايگاه فردي كه در مقام رياست‌جمهوري است، ندارد.

بخوبي دوران پس از جنگ را به خاطر داريم. زماني كه بحث قطعنامه ٥٩٨ مطرح شد و برخي به حضرت امام راحل مي‌گفتند ما جلو مي‌رويم تا به شما آسيب نرسد اما امام با صداقتي كه داشتند خود مسووليت را برعهده گرفتند و با صداقت با مردم سخن گفتند. بنابراين بايد گفت درپيش‌گرفتن اين روند منتج به اعتماد عمومي خواهد شد. صراحت در گفتار و صداقت در رفتار مي‌تواند اعتمادي را كه بزرگ‌ترين ذخيره‌ در پايگاه اجتماعي رييس‌جمهور است، محقق سازد. اگر اين صراحت در وعده‌ها همچنان تكرار شود و آنچه عمل شده و آنچه محقق نشده به درستي گزارش شود براي تحكم جايگاه مسوولان كشور مهم است. حسن روحاني تاكنون صادق بوده و حتي كارهايي كه در اين دولت انجام شده را هم نگفته است. يقين دارم كه تابه‌حال دروغي در سخنان رييس دولت يازدهم وجود نداشته است.
برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: