ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 18
کد خبر: ۵۶۲۰۵
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۰

ویرانی نیازها و آرزوها در شخصیت های وابسته

یک روانشناس گفت: شخصیت‌های وابسته با نادیده گرفتن نیازهای فرد و راضی کردن دیگران، به مرور زمان دچار نفرت مزمن می‌شوند.
تدبیر24:   ربابه غفار تبریزی روانشناس بالینی اظهار کرد: شخصیت وابسته یک نوع سبک شخصیتی است که فرد بدون توجه به نیازهای خود سعی در راضی کردن دیگران دارد. 

وی تصریح کرد: فرد دارای شخصیت وابسته با نادیده گرفتن نیازهای خود همه را دچار بد عادتی کرده زیرا اگر به خواسته‌های دیگران عمل نکند، آنها دلخور از وی می‌شدند. 

غفار تبریزی تصریح کرد: افراد دارای شخصیت وابسته به مرور زمان هم از خود و هم از دیگران به دلیل نادیده گرفتن نیازهای خود و توجه به خواسته‌های دیگران دچار نفرت مزمن شده  و ممکن است دچار افسردگی نیز شوند. 

وی در مورد ریشه این سبک شخصیتی گفت: علت آن به الگو برداری از شخصیت وابسته والدین و همچنین داشتن والدین خودخواه بر می‌گردد به طوری که کودک به منظور طرد نشدن از سوی والدین خودخواه خود بدون توجه به علایق خود همیشه سعی در راضی نگه داشتن و عملی کردن خواسته‌های پدر و مادر خود داشته است. 

 این روان شناس افزود: روان درمانی و فراگیری مهارت‌های جرات ورزی به این اشخاص کمک می‌کند که به حقوق و نیازهای خود توجه کرده و در صورتی که توانایی انجام خواسته‌های سایرین را ندارند با قاطعیت نه بگویند. 

وی  تاکید کرد: هر فردی مسئول بر آوردن نیازهای خود بدون تجاوز به حقوق دیگران است و لازم است در برابر خواسته‌های نامعقول دیگران و یا عدم توانایی فرد در برابر عملی کردن خواسته‌های افراد با قاطعیت"نه"بگوید.
برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: