توسعه و حاکمیت جزایر سه‌گانه

توسعه و حاکمیت جزایر سه‌گانه

محمدمهدی محمدی - توسعه جزایر سه‌گانه با استفاده از ابزار هوش مصنوعی از این جهت پیشنهاد می‌شود که باتوجه به بکر بودن منطقه، قابلیت و امکان ساخت شهری هوشمند به معنی واقعی با درنظر گفتن محدودیت ها و امکانات و اهمیت های ذکر شده و همچنین ماهیت جغرافیایی جزیره که امتیاز بالایی در کنترل امنیت سرزمینی دارد
مرزهای بی‌تفاوتی اجتماعی نزدیک‌تر از همیشه

مرزهای بی‌تفاوتی اجتماعی نزدیک‌تر از همیشه

فریبا نباتی - جامعه ما در حال حاضر با مرزهای بی‌تفاوتی اجتماعی همجوار شده است؛ فضایی که در آن افراد از مسئولیت‌های اجتماعی شانه خالی و به‌سمت رفتارهای غیرمسئولانه و آسیب‌زا سوق پیدا می‌کنند.
سه‌شنبه ۰۵ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 March 25
کد خبر: ۷۸۹۸۵
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۱

تصمیم مجمع عمومی فراکسیون امید برای تقویت جایگاه فراکسیون در انتخابات هیأت رئیسه

سخنگوی فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه مجمع عمومی فراکسیون امید از تصمیم اعضا برای بهبود جایگاه این فراکسیون در هیأت رئیسه مجلس خبر داد و گفت: تعامل ما با سایر نمایندگان لیست امید در مورد هیأت رئیسه ادامه دارد، اما اگر این تفاهم حاصل نشود فراکسیون امید لیست مستقلی برای ریاست و اعضای هیأت رئیسه مجلس ارائه خواهد کرد.

تدبیر24»بهرام پارسایی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: جلسه مجمع عمومی فراکسیون امید بعد از ظهر امروز (چهارشنبه) تشکیل شد و تبادل نظری بین اعضا درباره انتخابات هیأت رئیسه مجلس صورت گرفت. با توجه به اینکه در سال اول فعالیت مجلس دهم دو نائب رئیس و سه عضو هیأت رئیسه از فراکسیون امید بودند حالا که ما تازه انتخابات 29 اردیبهشت را پشت سرگذاشته‌ایم انتظار این است که در این ترکیب تغییر ایجاد شود و جایگاه فراکسیون امید در هیأت رئیسه تقویت شود.

وی افزود: ما راه گفت‌وگو و تعامل با سایر نمایندگان لیست امید را نبسته‌ایم و قرار است با این نمایندگان تحت عنوان مستقلین مذاکراتی صورت گیرد. اما اگر این توافق حاصل نشود و آن‌ها بخواهند با اصول گرایان تعامل کنند در این صورت فراکسیون امید لیست مستقلی از کاندیدای ریاست و سایر ارکان هیات رییسه را ارائه خواهد کرد.

پارسایی یادآور شد:  متاسفانه در جریان رقابت‌های انتخابات هیأت رئیسه شاهد اظهاراتی از سوی برخی نمایندگان بودیم که از آن‌ها می خواهیم با درایت و منطق بیشتری در این زمینه اظهارنظر کنند و به خاطر مسئولیت یکساله در مجلس اخلاقیات را زیر پا نگذارند، جو را متشنج نکنند و اظهارات خلاف واقع نداشته باشند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: