توسعه و حاکمیت جزایر سه‌گانه

توسعه و حاکمیت جزایر سه‌گانه

محمدمهدی محمدی - توسعه جزایر سه‌گانه با استفاده از ابزار هوش مصنوعی از این جهت پیشنهاد می‌شود که باتوجه به بکر بودن منطقه، قابلیت و امکان ساخت شهری هوشمند به معنی واقعی با درنظر گفتن محدودیت ها و امکانات و اهمیت های ذکر شده و همچنین ماهیت جغرافیایی جزیره که امتیاز بالایی در کنترل امنیت سرزمینی دارد
مرزهای بی‌تفاوتی اجتماعی نزدیک‌تر از همیشه

مرزهای بی‌تفاوتی اجتماعی نزدیک‌تر از همیشه

فریبا نباتی - جامعه ما در حال حاضر با مرزهای بی‌تفاوتی اجتماعی همجوار شده است؛ فضایی که در آن افراد از مسئولیت‌های اجتماعی شانه خالی و به‌سمت رفتارهای غیرمسئولانه و آسیب‌زا سوق پیدا می‌کنند.
چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 19
کد خبر: ۷۸۹۹۳
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۷:۲۵

پیشنهاد گفتگوی ترامپ با روحانی

ایران بخشی از راه حل مشکلات خاورمیانه از جمله سوریه و عراق است و ما نمی توانیم این حقیقت را نادیده بگیریم.

تدبیر24»روزنامه آمریکایی "واشنگتن تایمز" (The Washington Times) با انتشار گزارشی به انعکاس اظهارات کوفی عنان، دبیر کل اسبق سازمان ملل و پیشنهاد او به ترامپ برای گفتگو با روحانی پرداخته است.

در این گزارش آمده است:
«کوفی عنان دبیر کل اسبق سازمان ملل می گوید اکنون که حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری ایران پیروز شده و تجربه موفق توافق هسته ای نیز وجود دارد، پرزیدنت دونالد ترامپ باید با ایران گفتگو نماید.
 
عنان که رهبری گروهی تحت عنوان "ریش سفیدان" که توسط نلسون ماندلا تاسیس شده است را برعهده دارد می گوید اگر شانس آن را داشته باشد که با ترامپ گفتگو کند به خواهد گفت که سیاست خصمانه او در قبال ایران از جمله متهم کردن ایران به پشتیبانی از تروریسم جهانی، هیچ گاه نمی تواند صلح را برای خاورمیانه به ارمغان آورد.
 
او در مصاحبه با آسوشیتدپرس عنوان کرد که ایران بخشی از راه حل مشکلات خاورمیانه از جمله سوریه و عراق است و ما نمی توانیم این حقیقت را نادیده بگیریم.»

 

پیشنهاد گفتگوی ترامپ با روحانی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: