توسعه و حاکمیت جزایر سه‌گانه

توسعه و حاکمیت جزایر سه‌گانه

محمدمهدی محمدی - توسعه جزایر سه‌گانه با استفاده از ابزار هوش مصنوعی از این جهت پیشنهاد می‌شود که باتوجه به بکر بودن منطقه، قابلیت و امکان ساخت شهری هوشمند به معنی واقعی با درنظر گفتن محدودیت ها و امکانات و اهمیت های ذکر شده و همچنین ماهیت جغرافیایی جزیره که امتیاز بالایی در کنترل امنیت سرزمینی دارد
مرزهای بی‌تفاوتی اجتماعی نزدیک‌تر از همیشه

مرزهای بی‌تفاوتی اجتماعی نزدیک‌تر از همیشه

فریبا نباتی - جامعه ما در حال حاضر با مرزهای بی‌تفاوتی اجتماعی همجوار شده است؛ فضایی که در آن افراد از مسئولیت‌های اجتماعی شانه خالی و به‌سمت رفتارهای غیرمسئولانه و آسیب‌زا سوق پیدا می‌کنند.
شنبه ۰۲ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 March 22
کد خبر: ۷۹۵۰۶
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۷

تفاهم جدید بین جریانات سیاسی مجلس بر سر انتخابات هیات رییسه

سخنگوی فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی از تفاهمی جدید بین جریانات سیاسی مجلس بر سر انتخابات هیأت رئیسه خبر داد.
تدبیر24» بهرام پارسایی  اظهار کرد: روز گذشته تفاهمی بین نمایندگان جریانات سیاسی موجود در مجلس درباره انتخابات هیأت رئیسه مجلس انجام شد که ما منتظریم آنها تا ظهر امروز نظر قطعی خود را درباره این توافق اعلام کنند.

وی افزود: اگر فراکسیون‌های دیگر اعلام کنند که این توافق از نظر آنها قطعیت پیدا کرده،‌ فراکسیون امید هم به آن پایبند خواهد بود؛ در غیر این صورت لیست مستقل خود برای انتخابات هیأت رئیسه مجلس را منتشر خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، در روزهای گذشته توافقات متعددی بین فراکسیون‌های سیاسی مجلس و بعضا دو فراکسیون مستقلین و ولایی صورت گرفته که با اظهارات متناقض اعضای این فراکسیون‌ها همراه بوده است. آخرین توافق اعلام شده بین دو فراکسیون مستقلین و ولایی برای تقسیم ۱۲ کرسی هیات رییسه به نسبت ۶ - ۶ بود. همچنین فراکسیون امید نیز اعلام کرده بود در صورت عدم دستیابی به توافق با سایر فراکسیون‌ها مسعود پزشکیان را به عنوان کاندیدای ریاست معرفی خواهد کرد و برای تمام کرسی‌های هیات رییسه کاندیدای مستقل ارائه می‌کند.

انتخابات هیأت رئیسه مجلس برای سال دوم فعالیت مجلس دهم فردا (چهارشنبه) برگزار خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: