تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
يکشنبه ۲۵ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 15
کد خبر: ۸۸۹۴۵
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۱

اختلالات روان قبل از 14 سالگی

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: 50 درصد اختلالات روان به طور کلی در تمام دنیا در زیر سن 14 سالگی شروع می شود.
تدبیر24»حبیب الله مسعودی فرید روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: آغاز 50 درصد اختلالات روان قبل از سن 14 سالگی به آن معنا است که اگر قرار است 10 نفر مثلا دچار اختلال روان شوند، پنج نفر آنان کمتر از سن 14 سال هستند و 75 درصد اختلالات روان زیر سن 24 سال شروع می شود. یعنی شروع آن از آن سن است. پس اهمیت توجه به سلامت روان در این سنین ، فوق العاده مهم است.
وی ، توجه بیشتر به مسائل سلامت روان را یکی از راهبردهای مقابله با کودک آزاری عنوان کرد و افزود: برخی از افرادی که مبادرت به کودک آزاری می کنند مبتلا به بیماری و اختلال روانشناختی هستند بنابراین موضوع سلامت روان به طور کلی باید در دستور کار جدی وزارت بهداشت قرار گیرد و بخش مهمی از تحول نظام سلامت نیز به این امر اختصاص یابد.
وی اضافه کرد: صاحبنظران عرصه سلامت روان بر این باورند که 10 درصد بودجه سلامت در کشور باید صرف سلامت روان شود درحالیکه این میزان در کشور ما حدود سه درصد است و این سه درصد هم بیشتر در حوزه درمان و بازتوانی هزینه می شود درحالیکه باید بسیاری از اعتبارات را در حوزه پیشگیری و شناسایی اختلالات روانی مصرف کرد.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: وزارت بهداشت با همکاری آموزش و پرورش می تواند اختلالات روانشناختی مانند اضطراب، افسردگی و دیگر اختلالات سایکوتیک را زودتر شناسایی کنیم و این اقدامات در بسیاری از کشورهای دنیا انجام می شود و هزینه های آن خیلی زیاد نیست.
مسعودی فرید افزود: شناسایی اختلالات روان در سنین قبل از 24 سالگی می تواند با همکاری آموزش و پروش و دانشگاه ها انجام شود و حتی بخش نظام وظیفه نیروی انتظامی نیز می تواند در شناسایی اختلالات روان بین سربازان، نقش ایفا کند.
وی تصریح کرد: هنگامی که سخن از اختلالات روان به میان می آید نباید فقط به آدمی فکر کنیم که می خواهد آدم بکشد بلکه منظور از فرد مبتلا به اختلالات روان، فردی است که مدیریت هیجانات خود را ندارد.
وی یادآور شد: پدر و مادری که نمی تواند خشم خود را کنترل کند و هنگام انجام کار اشتباه از سوی کودک او را تنبیه بدنی می کنند، والدینی که نمی دانند روش فرزندپروری و روش برخورد و روش صحیح تربیت کودک چیست،همه اینها به نوعی مبتلا به اختلال روان هستند.
به گزارش ایرنا، بنا به آخرین اعلام وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی، میزان شیوع اختلالات روان خفیف تا شدید در کشور حدود 23 درصد است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: