سرمایه‌گذاری‌های جهانی در AI و دیپلماسی دیجیتال

سرمایه‌گذاری‌های جهانی در AI و دیپلماسی دیجیتال

محمدمهدی محمدی - هوش مصنوعی (AI) به ‌عنوان یکی از فناوری‌های تحول‌آفرین قرن بیست و یکم، در حال بازتعریف ساختارهای اقتصادی و اجتماعی جهان است به گونه ای که برخی آن را در ایجاد تحول، همراستا با اختراع برق (الکتریسیته) می‌دانند
تحليل اجتماعي حادثه فرودگاه

تحليل اجتماعي حادثه فرودگاه

عباس عبدی - حداقل بخشي از اقدامات آن خانم جزو جرايم عمومي است، اگر هم دچار پريشاني رواني بوده، اين را بايد دادگاه تشخيص بدهد، چگونه همه‌چيز به يك باره حل شد؟
يکشنبه ۳۰ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 19
کد خبر: ۹۵۲۰۵
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۷

برگزاری نخستین نمایشگاه

دبیر سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران با اشاره به برگزاری نخستین نمایشگاه شهرهوشمند در بهمن ماه سال جاری (۱۳۹۶) از حضور شرکت‌های داخلی توانمند در این حوزه و همچنین برخی شرکت های خارجی در این نمایشگاه خبر داد.

تدبیر24»اصغر رضانژاد – دبیر سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران– در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به برگزاری نخستین نمایشگاه شهرهوشمند در بهمن ماه سال جاری (۱۳۹۶) و ارتباط ان با حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات اظهار کرد: اساسا موضوع شهر هوشمند بدون استفاده از فناوری اطلاعات قابل تصور نیست، چرا که همه موضوعاتی که باعث هوشمند سازی شهرها می‌شود موضوعات مربوط به فناوری اطلاعات است.

وی با اشاره به زیرساخت‌های تکنولوژیک، شهرهای هوشمند اعم از زیرساخت‌ها فیبری و بیگ‌دیتاها، اظهار کرد: شهر آینده شهر گسترده‌ای است که تمام حوزه‌هایی که انسان با آن سروکار دارد را در بر می‌گیرد. در زمینه مسائل حمل‌ونقل، کنترل ترافیک، ساختمان هوشمند و ... شهرهای هوشمند به استفاده از فناوری‌های اطلاعاتی و ارتباطاتی نیاز دارند.

دبیر سازمان نظام صنفی رایانه‌ای ادامه داد: در نمایشگاه شهرهوشمند که در نمایشگاه بین‌المللی آفتاب برگزار خواهد شد همه شرکت‌های شرکت کننده در این نمایشگاه شرکت های عضو سازمان نظام صنفی رایانه‌ای خواهند بود. هدف از این نمایشگاه ارائه‌ی توانمندی‌های فعالین داخلی این حوزه و نمایش آن برای عموم مردم و مسئولین است تا توانمندی‌های داخلی برای شهر هوشمند ارائه و شناخته شود.   در نمایشگاه امسال سعی می‌کنیم تا علاوه بر شرکت‌های خصوصی، شرکت‌های دولتی هم حضور داشته باشند تا دغدغه‌ها و خواسته‌های آنها نیز مطرح و شنیده شود.

وی با بیان این که در نمایشگاه امسال شاید نشود که همه شرکت‌های خارجی بیایند، اظهار کرد: درصددیم تا شرکت‌های شاخص خارجی و مرجع در حوزه شهرهای هوشمند در نمایشگاه حضور داشته باشند. برخی شرکت های شاخص و سرلیست مرتبط با مبحث شهرهای هوشمند در مناطق شرق آسیا و اروپا احتمالا در این نمایشگاه حضور خواهند داشت.

رضانژاد در پایان نیز به ویژگی های محل برگزاری این نمایشگاه اشاره کرد و گفت: نمایشگاه شهر آفتاب خوشبختانه بسیار مجهز و مناسب برای برگزاری نمایشگاه شهرهوشمند و نمایشگاه‌های مشابه است؛ به لحاظ محیطی نیز این نمایشگاه دارای پارکینگ وسیعی است و همچنین از لحاظ ارتباطی هم از وضعیت خوبی برخوردار است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: