چالش‌ها و راهکارهای توسعه هوش مصنوعی در ایران

چالش‌ها و راهکارهای توسعه هوش مصنوعی در ایران

محمد مهدی محمدی - پیشرفت سریع فناوری‌های هوش مصنوعی (AI) و تأثیرات عمیق آن بر اقتصاد، جامعه و روابط بین المللی، کشورها را بر این داشت تا از هر اقدامی برای عقب نماندن از این فناوری دریغ نکرده و خود را با این تحول عظیم سازگار و برای توسعه آن برنامه های متنوعی را طرح ریزی کنند
بیم و امیدهای مذاکره

بیم و امیدهای مذاکره

وحیده کریمی - ترامپ وارد کاخ سفید شد و در اولین سخنرانی خود نامی از ایران نبرد تا همان‌گونه که پیش‌بینی می‌شد، اولویت‌های کاری دولت جدید آمریکا بدون نام ایران فهرست شوند، به‌ویژه آنکه هنوز مذاکرات هسته‌ای ایران و اروپا حتی شروع نشده
يکشنبه ۰۷ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 26
کد خبر: ۹۵۲۱۴
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۰

اجرای محدود فرمان مهاجرتی ترامپ

یک دادگاه استیناف در آمریکا روز دوشنبه اجازه داده است تازه‌ترین دستور مهاجرتی و مسافرتی دونالد ترامپ تا زمان بررسی کامل درخواست تجدید نظر دولت، به طور محدود اجرا شود.
تدبیر24»دادگاه نهم استیناف در سانفرانسیسکو گفت دستور رئیس جمهور آمریکا فقط می‌تواند در مورد کسانی اجرا شود که دارای پیوند خانوادگی با آمریکا نیستند.

یک دادگاه فدرال در هاوایی ماه پیش دستور ترامپ را معلق کرده بود که با اعتراض رسمی دولت روبرو شد.

حکم دادگاه استیناف در مورد شهروندان ایران، لیبی، سوریه، یمن، سومالی و چاد قابل اجراست اما بر دو کشور دیگر مشمول دستور یعنی کره شمالی و ونزوئلا اثر نمی‌گذارد.

به این ترتیب آن دسته از شهروندان این شش کشور شامل ایران که دارای پیوندی اصیل از جمله خانوادگی با فرد یا گروهی در آمریکا باشند از دستور تازه ترامپ معاف هستند.

به گزارش بی.بی.سی حکم تازه دادگاه استیناف منعکس کننده تصمیم ماه ژوئن دیوان عالی آمریکاست که در آن زمان اجازه اجرای محدود دستور قبلی ترامپ را داده بود. آن حکم می‌گفت که دستور دولت نمی‌تواند شامل حال کسانی شود که دارای پیوندی اصیل با جامعه آمریکا هستند.

براساس آن حکم پیوند اصیل شامل پیوند خانوادگی، داشتن درخواست کار و ویزای دانشجویی می‌شد.

یک سخنگوی وزارت دادگستری آمریکا گفته است که دولت اجرای دستور را مطابق با حکم دادگاه استیناف شروع خواهد کرد.

دادگاه استیناف می‌نویسد که دستور تازه نمی‌تواند در مورد پدربزرگ، مادربزرگ، نوه، برادرزن، خواهرزن، برادر شوهر، خواهر شوهر، عمه، خاله، عمو، دایی، خواهرزاده و برادرزاده، و یا فرزندان عمه، دایی، خاله و عموی کسانی که در آمریکا هستند اجرا شود.

فرمان تازه دونالد ترامپ که اواخر سپتامبر صادر شد سومین فرمان او در این زمینه است.

دادگاهی در هاوایی ماه پیش موقتا اجرای آن را معلق کرد و دادگاهی در مریلند هم گفت نمی تواند در مورد کسانی که با آمریکا رابطه اصیل دارند اجرا شود.

دولت از هر دو حکم تجدید نظر خواست که قرار است ماه آینده بررسی شود.

حکم دادگاه استیناف بر بررسی ماه آینده اثر نمی گذارد بلکه به دولت اجازه می دهد تا آن زمان فرمان مهاجرتی را در مورد کسانی که با آمریکا رابطه ندارند اجرا کند.

داگ چین دادستان ایالت هاوایی که حکم دادگاه هوایی در پی شکایت او صادر شده بود در بیانیه ای نوشت: "خوشحالم که روابط خانوادگی با آمریکا از جمله پدربزرگ و مادربزرگ‌ها محترم شمرده شده. ما همچنان برای ارائه ادله قوی در برابر دادگاه استیناف نهم در روز ششم دسامبر در سیاتل آماده خواهیم شد."

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: