آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
شنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 February 07
کد خبر: ۹۵۳۴۹
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۸

سنگ تمام تهرانی‌ها برای همراهان

در پی انتقال جمعی از مصدومین زلزله غرب کشور به بیمارستان امام خمینی تهران همراهان خانواده های آسیب دیده(30نفر) در همراه سرای جواد الائمه شهرداری منطقه 6 استقرار یافتند.
تدبیر24»شهروندان تهرانی طی یک حرکت خداپسندانه و خودجوش، اقدام به تهیه و ارسال غذا ، میوه و انواع خوراکی برای همراهان مصدومان زلزله که در این مرکز اسکان داده شده اند، کردند. لازم به ذکر است طبق صحبت های مدیر این مجموعه دیگر نیازی به اهدای تغذیه به این مجموعه نیست و کسانی که نیت کمک به زلزله زدگان را دارند می توانند با اهدای اقلامی مانند: انواع خوراکی، پتو ، چادر مسافرتی و وسایل گرمایشی به پایگاه های هلال احمر که مسئول انتقال کمک های مردمی به مناطق زلزله زده هستند ، در امر خیر سهیم باشند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: