نهادگرایی و ثبات سیاسی در فضای تازه

نهادگرایی و ثبات سیاسی در فضای تازه

دکتر ابراهیم متقی» حادثه سقوط بالگرد برخی از مقامات عالی سیاسی و راهبردی ایران بر اساس نشانه‌هایی از «ابهام امنیتی» تعریف می‌شود.
ايران و امريكا و ديپلماسي غيرمستقيم

ايران و امريكا و ديپلماسي غيرمستقيم

حسین ربیعی» مطابق ادعاها و شواهد، عرصه ميدان و ديپلماسي، هر دو هر به صورت غيرمستقيم توسط اين دو كشور و از طريق نمايندگان‌شان مديريت مي‌شود
چهارشنبه ۰۲ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 22
کد خبر: ۲۴۲۰۱
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۰
سردار فیروزآبادی:

شکرگزار وجود روحانی باشیم و باید به وجودش افتخار کنیم

سردار فیروز آبادی رییس ستاد کل نیروهای مسلح در یک آیین آموزش نظامی گفت: باید به این رییس جمهوری افتخار کنیم و شکرگزار وجود روحانی باشیم.
تدبیر24:   فیروزآبادی در مراسم اعطای دانشنامه به دانش آموختگان دکتری دانشگاه عالی دفاع ملی که در تهران با حضور مقامات و فرماندهان عالیرتبه نظامی گفت: انتخاباتی با روش مردمسالاری دینی برگزار کردیم و یک رییس جمهوری تعیین شده است.
 
فیروز آبادی افزود: رییس جمهوری ما روحانی و تحصیلاتش دینی است، دکترا در سطح بین المللی هم دارد و در دوران مبارزات انقلابی و 35ساله بعد از انقلاب در سنگرهای حساس امنیتی- دفاعی و سیاستگذاری کشور خدمت کرده است.
 
وی ادامه داد ما باید به این رییس جمهور افتخار کنیم و شکرگزار وجود ایشان باشیم و باید همه همتمان را بگذاریم در پشتیبانی دولت که بتواند در این شرایط حساس، کشتی کشور را پیش ببرد.» 
 
رییس ستاد کل نیروهای مسلح همچنین در باره ابعاد مسئولیت ها و وظیفه دولت در پیشبرد امور گفت: کار اجرایی سخت است و ریاست جمهوری، وزارتخانه ها، مدیریت های راهبردی است و حرکت های راهبردی، کار عمیق، پرحوصله و با آرامش را می طلبد. رهبر عزیز ما حضرت امام خامنه ای عزیز از این دولت، اقتصاد مقاومتی، پیشرفت کشور و استحکام ساخت درونی کشور را مطالبه می کنند.» 
 
فیروزآبادی گفت: این مطالبات رهبر عزیز از دولت، اقتضایش این است که همه کسانی که به امام، انقلاب، رهبری و شهدا علاقه دارند دستشان را به هم بدهند و این دولت را کمک کنند که بتواند در این شرایطی که همه دشمنان علیه ما بسیج شده اند کشور را پیش ببرد و پیروزی ها را تداوم ببخشد و انشاءالله این حرکت صعودی که انقلاب در مسیر پرسنگلاخ جهانی دارد طی می کند با سرعت لازم پیش برود.
 
رییس ستادکل نیروهای مسلح افزود: متاسفانه یک مقدار بازی های رسانه ای موجب تشویش اذهان عمومی می شود، یک مقدار درگوشی حرف زدن های غلط و یک مقدار جوسازی های سیاسی و یک مقدار هم نابسامانی احزاب و گروه های سیاسی در کشور باعث نابسامانی رسانه ها و تحلیل ها در کشور می شود. باید منافع حزبی، گروهی، دسته ای، سیاسی، تبلیغاتی و انتخاباتی، همه کنار برود و همت برای ساختن کشور و کمک به دولت برای پیشرفت کشور، وجهه همت همه قرار بگیرد. 
 
«مدیران رسانه ها باید جلوگیری کنند از اخباری که موجب تشویش اذهان مردم، تضعیف دولت و تخریب برخی از اقدامات می شود. باید با نیک سیرتی در همه این زمینه ها عمل کنیم که انشاءالله پیش برویم.»
 
فیروزآبادی ادامه داد: حضرت امام (ره) فرمودند که «عامل ایجاد انقلاب، ایمان، وحدت، عمل به احکام اسلامی و توجه به محرومان بود». عامل بقای انقلاب هم ایمان، وحدت، توجه به احکام اسلامی و توجه به محرومان است. وحدت مساله بسیار مهمی است. مسوول ایجاد وحدت همه مردم هستند و مدیران و مسوولان سیاسی و رسانه ای باید جلو تفرقه ها را بگیرند.
 
 
 
** رسانه هایی که به نوعی به نیروهای مسلح مرتبطند خطا می کنند
 
سرلشگر فیروز آبادی گفت: بعضی اخبار بی ارزش و تفرقه انگیز هستند، بعضی ها هم شایعه، تهمت و بی مبنا هستند. خطی و سیاسی عرض نمی کنم، حتی رسانه هایی که به نوعی به نیروهای مسلح مرتبطند خطا می کنند. برابر مشی و منویات رهبری حرکت نمی کنند باید روششان را اصلاح کنند والا ما با آنها برخورد می کنیم.
 
فیروزآبادی گفت: رهبری فرمودند که از دولت حمایت کنید، به پیشرفت کشور کمک کنید هرکس هرجا هست همان جا را بسازد، انتقاد مخرب نکنید، هو و جنجال نکنید، آرامش جامعه را به هم نزنید. خب اینها اصولی است که سیاسیون و رسانه ها باید به آن عمل کنند.
 
رییس ستادکل نیروهای مسلح تاکید کرد: وزیر یعنی کسی که بار سنگینی بر دوش اوست. حالا بار سنگین را بر دوش وزیر بگذاریم و بعد هم دایما در روحش و در وزارتخانه اش تلاطم ایجاد کنیم؟ آیا کار پیش می رود؟ معلوم است کار پیش نمی رود. البته وزرا و دولت هم باید مراعات همه اصول را بکنند و بنای آقای دکتر روحانی به عنوان رییس جمهور همین است، به وزرا هم توصیه کردند.
 
با سنگ اندازی و چوب لای چرخ دولت کردن کار پیش نمی رود
 
او افزود: سیاسیون و رسانه ها هم باید مراعات کنند تا کشور بتواند این کاروان جهادی که با هدایت رهبری دارد به سوی هدف های عالی و چشم انداز حرکت می کند، به مقصد برسد و موفق باشد و اگر کار را کند و متوقف کنیم، خدای نکرده سنگ اندازی کنیم، چوب لای چرخ بگذاریم، خب معلوم است که کار پیش نمی رود و به چشم انداز هم نمی رسیم، دشمن هم خوشحال می شود. دشمنان ما هم همین را می خواهند، یعنی بسیاری از ما که ادعای مبارزه با دشمنان را می کنیم با رفتار سیاسی ای که می کنیم دشمن را شاد می کنیم.
 
فیروزآبادی بیان کرد: از نگاه راهبردی و مدیریت راهبردی این اصول مهم است. رعایت کردن آن در یک سازمان، در کشور و در جمع مسلمانان و در کشورهای متحد هم مهم است، یعنی هرجا بنای وحدتی است برای کارکردن، باید که روی یک اصولی تفاهم شود. کسی نباید کاسه داغ تر از آش شود. امروز میزان را در میان جامعه امام تعیین می کند ما خدا را شکر می کنیم که در تاریخمان ما را به داشتن امام مفتخر کرده است.
 
سردار فیروزآبادی گفت: ما امام داریم، امام یعنی میزان جامعه، روی همین میزان همه ما باید حرکت کنیم دیگر جنجال درست کردن و تحلیل از خودشان درآوردن که ببینید این بخش حکومت ولایت فقیه را تضعیف می کند، این یعنی چه؟ اینکه اصلا با نگاه راهبردی و مدیریت راهبردی نمی خواند.»
 
وی بیان کرد: این موارد ضعف های مدیریت راهبردی در کشور است که مدیران ما باید به آن توجه کنند، وقتی مدیری می بیند از میان سیستم تحت مدیریتش امل تفرقه، تضعیف و تخریب بیرون می آید، خب باید آن را کنترل و هدایت کند، باید با آدم های تفرقه انداز برخورد کند تا اتحاد جامعه و حرکت جامعه در مسیر درست حفظ شود. این مغایر اصل مترقی امر به معروف و نهی از منکر در اسلام نیست و اینکه یک امر واجبی است که آن هم فراموش شده است.
 
 
 
**برخی تفرقه انگیزی را با امر به معروف و نهی از منکر اشتباه گرفته اند
 
رییس ستادکل نیروهای مسلح ادامه داد: امر به معروف و نهی از منکر تفرقه انگیزی نیست، ممکن است بعضی ها هم فکر کنند که این تفرقه انگیزی ها که می کنند مثلا دارند امر به معروف و نهی از منکر می کنند، اینطور نیست. امر به معروف و نهی از منکر را هم باید شناخت. باید مطابق آن عمل کرد.»
 
سردار فیروز آبادی در پایان گفت: «به هرحال حرکت در شرایط حساس فعلی جامعه اقتضای پرهیز از بسیاری از اقدامات ریز و کم قیمتی است که موجب تشویش برای مردم می شود و حتی مدیران و وزرا را که در کارشان ممکن است دچار دلهره و خستگی کنند، اینها باید که از نگاه راهبردی در جامعه جمع وجور شود و مدیران باید با حساسیت، به خصوص آنهایی که کارهای تبلیغی و رسانه ای و خطابه در اختیارشان است، کار کنند. باید که با میزان رهبری، حرف بزنند و حرکت کنند.»
برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: