نهادگرایی و ثبات سیاسی در فضای تازه

نهادگرایی و ثبات سیاسی در فضای تازه

دکتر ابراهیم متقی» حادثه سقوط بالگرد برخی از مقامات عالی سیاسی و راهبردی ایران بر اساس نشانه‌هایی از «ابهام امنیتی» تعریف می‌شود.
ايران و امريكا و ديپلماسي غيرمستقيم

ايران و امريكا و ديپلماسي غيرمستقيم

حسین ربیعی» مطابق ادعاها و شواهد، عرصه ميدان و ديپلماسي، هر دو هر به صورت غيرمستقيم توسط اين دو كشور و از طريق نمايندگان‌شان مديريت مي‌شود
چهارشنبه ۰۲ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 22
کد خبر: ۴۷۵۸۲
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۸:۴۳

چرا روحانی برادر خود را به مذاکرات ژنو فرستاد؟

ایران و آمریکا وارد آخرین فاز تلاش های خود برای نجات مذاکرات هسته ای شده اند. برخی از ناظران غربی معتقدند که این گفتگوها فراتر از بحث نجات گفتگوهای هسته ای است.
تدبیر24: دبکا نوشت: ایران و آمریکا وارد آخرین فاز تلاش های خود برای نجات مذاکرات هسته ای شده اند. برخی از ناظران غربی معتقدند که این گفتگوها فراتر از بحث نجات گفتگوهای هسته ای است.

 به نظر می رسد که دولت اوباما به سقف امتیازات خود به تهران (البته فعلا) رسیده است. ایرانیان نیز در مقابل تقاضای امریکا برای کاهش تعداد سانتریفیوژها مقاومت کرده است.
 
منابع دبکا مدعی شدند که پرزیدنت روحانی برادر خود را با پیام ویژه ای به ژنو فرستاده بود.
 
او قرار بود که در مورد تاثیر منفی شکست مذاکرات هسته ای بر دولت روحانی به دولت اوباما هشدار داد.
 
پیام دیگر حسین فریدون در ژنو آن بود که تهران پیشنهاد توافق دو مرحله ای آمریکایی ها را رد می کند و به جای آن بر روی یک ضرب الاجل در ماه ژوئن اصرار دارد.
 
دبکا در ادامه به سخنان اخیر جان کری در لندن مبنی بر عدم تمایل باراک اوباما به تمدید مذاکرات هسته ای و تهدید به متوقف کردن گفتگوها اشاره کرد و نوشت: مشخص نیست که دولت اوباما با تهدید سعی دارد، ایران را وادار به امضای پیش نویسی کند که ظریف و کری ماه گذشته به آن دست پیدا کردند یا خیر.
 
از سوی دیگر سخنان کری ممکن است بدین معنا باشد که ظاهرا دولت اوباما به سقف امتیاز دهی خود در چانه زنی ها با ایران رسیده است.
 
دلیل دیگر اظهارات وزیر خارجه آمریکا می تواند این باشد که پرزیدنت اوباما ممکن است با شکست احتمالی دیپلماسی هسته ای با ایران کنار آمده باشد.

منبع: انتخاب
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: