نهادگرایی و ثبات سیاسی در فضای تازه

نهادگرایی و ثبات سیاسی در فضای تازه

دکتر ابراهیم متقی» حادثه سقوط بالگرد برخی از مقامات عالی سیاسی و راهبردی ایران بر اساس نشانه‌هایی از «ابهام امنیتی» تعریف می‌شود.
ايران و امريكا و ديپلماسي غيرمستقيم

ايران و امريكا و ديپلماسي غيرمستقيم

حسین ربیعی» مطابق ادعاها و شواهد، عرصه ميدان و ديپلماسي، هر دو هر به صورت غيرمستقيم توسط اين دو كشور و از طريق نمايندگان‌شان مديريت مي‌شود
سه‌شنبه ۰۱ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 21
کد خبر: ۵۲۹۴۳
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۰

تغییر در دفترچه‌های بیمه

رییس سازمان غذا و دارو تاکید کرد: با طرح نسخه نویسی الکترونیکی منافع زیادی متوجه جامعه خواهد شد و این طرح حرکتی به جلو است.
 تدبیر24  دکتر رسول دیناروند در این باره گفت: طرح تحول نظام سلامت ابعاد گسترده‌ای دارد که کنترل مصرف و هزینه‌های دارویی از جمله اهداف آن است. همچنین آنچه برای این هدف بزرگ در ذهن تداعی می‌شد کنترل نسخ از طریق الکترونیک بود که کاری بسیار سنگین، زمان‌بر و پرهزینه است و مقرر شده در چند شهر بصورت پایلوت انجام شود.

رییس سازمان غذا و دارو در ادامه اظهار کرد: مقدمات این طرح در سال گذشته کلید خورد و در روزهای اخیر و در بازدیدی که از روند پیشرف کار یکی از این پایلوت‌ها داشتیم، با وجود مشکلات آن حوزه امیدواریم بزودی خبر راه‌اندازی نسخه الکترونیک توسط وزیر بهداشت در کشور را اعلام کنیم.

دیناروند گفت: بزرگ‌ترین منفعت عملیاتی شدن چنین طرحی، کاهش و حتی بنا بر تجارب بین‌المللی حذف خطاهای پزشکی است که ممکن است در نگارش یا خوانش نسخه باعث تجویز اشتباه یا تداخلات دارویی را فراهم آورد. همچنین منفعت بعدی این طرح که بر همگان آشکار است صرفه جویی در هزینه‌هاست.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: نسخه الکترونیک اجازه نمی‌دهد خارج از تجویز پزشک، دارو نویسی انجام شود به دلیل اینکه به محض صدور نسخ، داروخانه از آن مطلع می‌شود و می‌تواند نسخه پیچی را آ غاز کند. همچنین سرعت نیز افزایش می‌یابد.

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، دیناروند کسب اطلاعات جامع از وضعیت نسخه نویسی و نسخه پیچی کشور را از دیگر مزایای نسخه الکترونیک عنوان کرد و افزود: قاعدتا مشکلاتی نیز در شهرهای پایلوت شده وجود داشته و عدم همکاری‌های صد در صدی نیز متوجه طرح بوده است، همچنین اصولا پایلوت شدن چنین طرحی نیز به همین منظور است. بیمه‌ها هم این طرح را قبول دارند و همکاران وزارت رفاه قول همکاری داده‌اند و قرار است وارد این طرح شوند. کارهایی نیز مختص آنها وجود دارد که در حال انجام است و وزارت بهداشت و شخص وزیر نیز پیگیر موضوع مطروحه است.

وی در پایان تاکید کرد: زمانی که نسخه نویسی الکترونیک کامل شود، عملا فرمت دفترچه‌های بیمه تغییر می‌کند، لذا با لوازم و مقتضیات الکترونیکی، دیگر نیازی به دفترچه‌های بیمه به معنای کنونی وجود ندارد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: