نهادگرایی و ثبات سیاسی در فضای تازه

نهادگرایی و ثبات سیاسی در فضای تازه

دکتر ابراهیم متقی» حادثه سقوط بالگرد برخی از مقامات عالی سیاسی و راهبردی ایران بر اساس نشانه‌هایی از «ابهام امنیتی» تعریف می‌شود.
ايران و امريكا و ديپلماسي غيرمستقيم

ايران و امريكا و ديپلماسي غيرمستقيم

حسین ربیعی» مطابق ادعاها و شواهد، عرصه ميدان و ديپلماسي، هر دو هر به صورت غيرمستقيم توسط اين دو كشور و از طريق نمايندگان‌شان مديريت مي‌شود
سه‌شنبه ۰۱ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 21
کد خبر: ۶۲۱۲۷
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۰:۰۰

چالش "شهرزاد" برای صدا و سیما


تدبیر24 : شبکه خبری "فرانس 24" فرانسه با انتشار گزارشی اشاره می کند که سریال محبوب "شهرزاد" به چالشی جدی برای برنامه های خسته کننده صدا و سیما تبدیل شده است. این شبکه خبری از این سریال به عنوان تولیدی یاد می کند که تابوها و معیارهای رسانه های ملی را برهم زده است.
 این شبکه خبری می نویسد:"شهرزاد" محبوبیت زیادی پیدا کرده است. داستان سریال درباره دوران شاه است اما در مقابل این هراس نیز نیز ایجاد کرده است که ممکن است بار دیگر فشارها و محدودیت ها بر روی تولیدات هنری افزایش یابد. شادی کردن و تنبور نوازی یک زن چیزهایی هستند که در سریال های تولیدی تلویزیون دولتی دیده نمی شوند. این ها با توجه به معیارهای سخت گیرانه صدا و سیما ممنوع هستند. با این حال در خارج از آن سازمان محدودیت ها به مدد نوع مواجهه وزارت فرهنگ ارشاد اسلامی در حال کاهش هستند. در حال حاضر خطوط قرمز ترسیم شده از سوی رسانه های دولتی به کمک همین سریال ها در حال تغییر هستند. موضوع شهرزاد نیز برای مخاطب جذاب است. شهرزاد دانشجوی پزشکی است او در دیدار با فرهاد یک روزنامه نگار در تهران در اوایل دهه 50 میلادی دلباخته اش می شود. این عشق دو طرفه است. اما وقایع تاریخی کشور در آن زمان نشان می دهد که شادی یک عشق زیبا پایدار نیست. در این سریال یک سری تابوها در هم شکسته شده اند از جمله آواز زنان تا نواختن آلات موسیقی و مهمانی با حضور مردان در تهران قدیم یا نشان دادن تصویر مشروبات الکلی و یا کاباره های دوران پیش از انقلاب در ایران.همین موضوع این سریال و فضای آن را برای مردم باور پذیر کرده است". 


این شبکه خبری در ادامه اشاره می کند که شهرزاد اجازه پخش از شبکه های تلویزیون دولتی را نداشته است و یک مجموعه خصوصی آن را تهیه کرده است. فرانس 24 در ادامه می نویسد:"به نظر می رسد که در دوران ریاست جمهوری حسن روحانی نوع مواجهه وزارت ارشاد با سریال ها بسیار ملایم تر از قبل شده است". 


این شبکه خبری در ادامه اشاره می کند که این اولین باری نیست که یک مجموعه تلویزیونی در ایران مسائل دوران پهلوی را پوشش داده است و در این باره می نویسد:"در نوامبر سال 2015 میلادی شبکه دولتی ایران با بودجه ای 55 میلیون دلاری سریالی تحت عنوان معمای شاه را پخش کرد که با انتقادات زیادی مواجه شد. تعداد زیادی از ایرانیان در شبکه های اجتماعی سریال را مسخره کردند و گفتند که بیش تر مسائلی که مطرح می کند مضحک و ساختگی است".
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: