محمدرضا شمس با بیان اینکه در ادبیاتمان تنوع ژانری نداریم، میگوید: نویسندههای ما میترسند تجربههای جدید داشته باشند و خود را بهروز کنند که این موضوع به ادبیاتمان لطمه میزند و مخاطبان را از دست میدهیم.
قبل از خلقت حضرت آدم، پیامبر اکرم (ص) و اهل بیت (ع) به صورت نورهایی خلق شده بودند که خداوند را تسبیح مینمودند.
«اصلا کسی دنبال آدم نمیگردد. همه ما اینطوریم. آدمها غریب و بیپناه ماندهاند. دارند در خودشان میپوسند.»
وارد موزه میشویم و انگار در دنیای رمان «موزه معصومیت» قدم گذاشتهایم. اینجا همه چیز رنگ و بوی دهه ۷۰ و ۸۰ میلادی استانبول را دارد و برای ساعتی ما را از دنیای بیرون جدا میکند.
سعی کن آرامش خودتان را حفظ کنید و تمامی اقدامات لازم را برای مقابله با خفاشهای شب پرست انجام بدهید. هدفها را مجددا برایت طرح میکنم.
رییس انجمن هنرهای نمایشی استان آذربایجان شرقی با بیان اینکه وجود یک تشکل صنفی تئاتری در هر استان میتواند مورد حمایت هنرمندان باشد، گفت: چرا خانه تئاتر با جیب خالی و بدون سازوکار صنفیِ قانونی وارد هر استانی میشود؟
محمد حمزهای و طوفان نهان قدرتی دو فیلمساز جوان که به تازگی عضو هیات داوری و انتخاب جشنوارهی منطقهای اروند بودهاند، از دغدغههای فیلم کوتاه و ضرورت برگزاری جشنوارههای منطقهای انجمن سینمای جوان سخن گفتند.
پیمان اسماعیلی با بیان اینکه جایزه «احمد محمود» بازگشت خوبی به جایزههای خصوصی است، میگوید: جایزههای ادبی خصوصی و دولتی در تقابل با هم قرار نگیرند و از حاشیهها دوری کنند.
سال ۲۰۱۷ میلادی نفسهای آخرش را میکشد و به همین مناسبت نگاهی داریم به نویسندگان و شاعرانی که در این سال برای همیشه قلم خود را زمین گذاشتند.
مهدی نوید نویسندگان ایرانی را در استقبال از ادبیات ترجمه مقصر نمیداند. او همچنین معتقد است بحث و جدل در جامعه ادبی به پایینترین حد خود رسیده است.