آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۱۰۰۰
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۴

روی كار آمدن روحانی فرصتی برای رفع نگرانی‌ها است

سخنگوی کاخ سفید هم‌زمان با تحلیف «حسن روحانی» رئیس‌جمهوری جدید ایران طی بیانیه‌ای تاكید كرد كه چنانچه دولت جدید ایران در مسیر رفع نگرانی‌های بین‌المللی جدی باشد، آمریکا نیز از تعامل استقبال خواهد كرد.

«جی كارنی» تصریح كرد كه مراسم تحلیف حسن روحانی به عنوان رییس‌جمهوری ایران این فرصت را برای این كشور فراهم می‌کند تا در سریع‌ترین زمان ممكن نگرانی‌های جامعه بین‌الملل درباره برنامه هسته‌ای خود را برطرف کند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: