ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۱۰۰۰۳۸
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۶

احرار الشام رسما اعلام جنگ کرد

گروه تروریستی حرکة احرار الشام نزدیک به القاعده در واکنش به پیشروی‌های گسترده ارتش سوریه و جبهه مقاومت در جنوب استان ادلب، رسما علیه ارتش سوریه اعلان جنگ کرد و از همه نیروهای خود در ادلب خواست که به جبهه‌های نبرد اعزام شوند.
تدبیر24»گروه تروریستی حرکة احرار الشام نزدیک به القاعده در واکنش به پیشروی‌های گسترده ارتش سوریه و جبهه مقاومت در جنوب استان ادلب، رسما علیه ارتش سوریه اعلان جنگ کرد و از همه نیروهای خود در ادلب خواست که به جبهه‌های نبرد اعزام شوند.

احرار الشام در بیانیه‌ای که به این مناسبت منتشر کرد، گروه تروریستی وهابی هیئة تحریر الشام (جبهه النصره) را مسئول اصلی پیشروی‌های ارتش سوریه دانست: «آن‌ها با ایجاد درگیری، تنش و اختلاف میان گروه‌های مختلف مسلح در شمال سوریه، باعث شدند جبهه‌های نبرد عملا از دیگر گروه‌ها خالی شود. پایگاه‌ها خالی و تسلیحات را مصادره کرده و فراتر از آن جنگجویان را آواره و پخش کردند و حالا در جبهه‌ها دچار کمبود نیرو شده‌اند.»

در بند دیگری از این بیانیه به حملات و اتهام‌های اخیر النصره علیه دیگر گروه‌های مسلح پرداخته شده است: «تأسف آور است که امروز هم آن‌ها (تحریر الشام) از به جای متهم در جایگاه مدعی نشسته و دیگر گروه‌ها را به عزلت‌نشینی و عافیت‌طلبی متهم می‌کنند. همان‌ها که مدعی بودند میدان امروز طاقت چنددستگی ندارد و باید یک گروه بر میدان سیطره داشته باشد و به این بهانه به گروه‌های دیگر حمله کردند، حالا امروز در برابر نظام عقب‌نشینی کرده و از دیگران انتقاد می‌کنند.»


بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: