آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۱۰۰۱۶۴
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۹

این 20 زن شکنجه های شیطانی دیده اند!

20 زن که تا سرحد مرگ شکنجه های شیطانی دیده اند سرنوشت تکاندهنده ای داشته اند.
تدبیر24»پلیس عراق از کشف یک گور دسته‌ جمعی در غرب موصل خبر داد که در آن جنازه 20 زن با آثار شکنجه و تجاوز بر روی اجساد آنان یافت شده است.

پلیس عراق از کشف یک گور دسته‌جمعی در غرب موصل خبر داد که در آن جنازه 20 زن با آثار شکنجه بر روز اجساد آنان یافت شده است.

«عمر الحجار» در مصاحبه با رسانه‌ها گفت: هنگام عملیات آواربرداری در غرب موصل جسد 20 زن در یک گور دسته‌جمعی کشف شد.

این اجساد برای تحقیقات بیشتر به پزشکی قانونی انتقال یافته‌اند.

بر اساس اعلام این مقام پلیس این افراد در طول عملیات آزادسازی موصل در حالی‌که قصد فرار از غرب موصل به مناطق شرقی این شهر را داشته‌اند از سوی تروریست‌های داعش اعدام شده‌اند.

هفته گذشته نیز یکی از نمایندگان مجلس عراق اعلام کرد که هنوز 4 هزار جنازه در زیر آوار موصل قدیم باقی مانده است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: