ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۰۰۱۹
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۱

نظر ظریف درباره توافق دائمی هسته‌ای

وزیر خارجه ایران در مصاحبه با شبکه خبری الجزیره گفت: کشورهای منطقه اختلافات را کنار بگذارند و برای بحران سوریه راه حلی پیدا کنند.
به گزارش تدبیر24 به نقل از تسنیم، محمد جواد ظریف وزیر خارجه کشورمان در گفت‌وگوی اختصاصی با شبکه الجزیره از کشورهای حاشیه خلیج فارس خواست که اختلافات خود را برای ثبات منطقه ای کنار بگذارند و راه حلی برای بحران سوریه پیدا کنند.
ظریف افزود: همه کشورهای منطقه نیاز دارند که به اختلافات فرقه ای، افراط و خشونت، به ویژه در سوریه غلبه کنند.
ظریف که برای دیدار با مقامات قطری در دوحه به سر می‌برد، همچنین گفت: ما همه باهم باید برای پایان دادن به خشونت و یافتن راه حلی برای پایان دادن به این تراژدی که برای شیعه و هم برای سنی شرم آور است همکاری کنیم.
وزیر خارجه ایران اضافه کرد: این برای جهان اسلام مایه تاسف و برای منطقه مایه شرم است. ما باید به سمت واقع گرایی برویم. این اختلافات کمکی به حل مسائل و مشکلات ما نخواهد کرد.
ظریف تاکید کرد که به زودی به عربستان و امارات متحده عربی سفر خواهد کرد.
او گفت: انشاء الله به زودی به عربستان سفر می‌کنم. تنها مشکل تعیین زمان سفر از سوی هر دو طرف است.
ظریف درباره توافق هسته ای ایران و غرب نیز گفت: من معتقدم که رسیدن به یک توافق دائمی درباره برنامه هسته ای ایران امکانپذیر است اما این نیاز به حسن نیت و اعتماد دارد.
وی افزود: تحریمها هیچ تاثیری بر برنامه هسته ای ایران نداشته و ماحصل آن نصب 18800 سانتریفیوژ بوده است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: