ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۱۰۰۲۲۷
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۶ - ۲۱:۳۰

تفاوت بزرگ کی‌روش با مربیان

بازیکنانی که در باشگاه‌های ما یقه می‌گیرند، اعتراض می‌کنند، بابت پرداخت نشدن حق و حقوق و پاداش‌ها تحصن و اعتصاب می‌کنند، وقتی به تیم ملی می‌رسند تبدیل به پسران حرف گوش کن کی‌روش می‌شوند.
تدبیر24»خبر ورزشی در ادامه نوشت: صدا از کسی بلند نمی‌شود. همه چنان مطیع و رام می‌شوند که گویی آنها پیش از این در هیچ تیمی توپ نزده‌اند. به نظر شما عجیب نیست؟

ما می‌گوییم واقعاً نیست. آنها وجاهت و کاریزمای سرمربی تیم ملی را قبول دارند و حتی زمانی که او تیم را تمرین نمی‌دهد چنان از مزایای تمرین در PEC تعریف می‌کنند که مربیان باشگاهی هم به حرف می‌آیند.

این انسجام درون‌تیمی و حمایت همه‌جانبه بازیکنان از کجا نشأت می‌گیرد؟ کی‌روش فقط به ۱۱ نفر در زمین بازی می‌دهد و مابقی یا نیمکت‌نشین هستند یا در ادامه کار خط می‌خورند و شانسی برای حضور در جام جهانی‌ ندارند اما حتی اخراجی‌هایی که هرگز در زمان کی‌روش دعوت نشدند، کادر ایرانی تیم ملی که رفت و صدایی از آن بلند نشد و… هیچ‌کدام درباره تیم ملی حرف نمی‌زنند.

بازیکنانی که در تمرینات تیم خود تا مرز مشت و لگد پیش می‌روند و لحظاتی از تمرین را به یک فیلم اکشن تبدیل می‌کنند، وقتی به تیم ملی می‌رسند برای سلام و علیک با کی‌روش هم معذب هستند.

آیا کی روش همه مصاحبه‌ها را تنظیم می‌کند؟ آیا فرمان دوستی و محبت صادر می‌کند؟ آیا همه بازیکنان به دستور او خفقان می‌گیرند؟

کی‌روش قابلیت ایجاد انسجام و وحدت را در تیم ملی دارد و بازیکنانی که خودشان می‌دانند شانسی برای حضور در تیم ملی ندارند یا به ندرت به بازی گرفته می‌شوند هم برای او همه کار می‌کنند. آیا این یک هنر بی‌بدیل در مربیگری نیست؟

برچسب ها: تدبیر24 کی‌روش
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: