ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۱۰۰۲۴۸
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۱

فضانورد ژاپنی در فضا 9 سانتی متر قد کشید!

یک پزشک ژاپنی پس از سه هفته اقامت در ایستگاه فضایی بین المللی 9 سانتیمتر قد کشیده و نگران است که این امر در بازگشت او به زمین اختلالی ایجاد کند.
تدبیر24»فضانورد ژاپنی که چندی پیش به ایستگاه فضایی بین المللی رفته بود، اکنون ادعا می کند پس از سه هفته قد او حدود 9 سانتی متر بلندتر شده است! این رشد قد وی را نگران کرده زیرا ممکن است او نتواند در کپسولی جا بگیرد که وی را به زمین بر می گرداند.

البته پدیده قد کشیدن فضانوردان در خارج زمین شناخته شده است و به دلیل کاهش جاذبه اتفاق می افتد. جالب آنکه پس از بازگشت به زمین، بدن آنها به وضعیت طبیعی بر می گردد.

این فضانورد که پزشک است و «نوریشیگ کانای» نام دارد، در رسانه های اجتماعی نگرانی خود از این موضوع را ابراز کرد.

کانای در توییتر خود نوشت: صبح همگی بخیر. باید خبر مهمی را اعلام کنم. ما وضعیت بدنی مان را پس از رسیدن به فضا ارزیابی کردیم و قد من 9 سانتی متر رشده است! من در سه هفته مثل یک درخت رشد کردم. از دبیرستان تا الان این اتفاق نیفتاده بود. کمی نگرانم که شاید هنگام بازگشت به زمین در صندلی سایوز جا نگیرم.

این نخستین ماموریت فضانورد ژاپنی به ایستگاه فضایی بین المللی است او قرار است در ماه ژوئن به زمین برگردد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: