ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۱۰۰۲۸۵
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۴

ظرفیت پاسخگوی نیازهای آموزش ‌و پرورش نیست

معاون ستاد همکاری‌های حوزه‌های علمیه و وزارت آموزش ‌و پرورش گفت: حوزه اگر تمام ظرفیت‌های خود را جمع کند پاسخگوی نیاز آموزش‌ و پرورش کشور نیست چون قریب به ۱۰۶ هزار مدرسه در کشور وجود دارد که این تعداد مُبلغ در سطح کشور نداریم.
تدبیر24»حجت‌الاسلام‌ والمسلمین حسین درودی در نشست مدیران حوزه و دانشگاه استان با بیان این‌که یزد یکی از استان‌های پیش رو و موفق در فعالیت‌های پرورشی و تربیتی است،‌ اظهار کرد: دانش و بینش صحیح و تربیتی درست دو بال پرواز هستند.

وی با اشاره به پیشتازی استان یزد در بحث کنکور و مسائل علمی،‌ افزود: تلاش برای پیشتازی در مسائل علمی و تربیت اسلامی از جمله ویژگی های مدیریت آموزشی در استان یزد است.

معاون ستاد همکاری‌های حوزه‌های علمیه و وزارت آموزش‌ و پرورش،‌ گفت:‌ تمرکز زدایی راه پسندیده برای مسئله محوری و استفاده از ظرفیت‌های بومی و محلی است.

این مقام مسئول در ادامه با اشاره به این‌که حوزه‌های علمیه پاسخگوی همه بخش‌های مختلف کشور و همه دستگاه‌ها نیست، تصریح کرد: در کشور بالغ‌بر 60 هزار مسجد،تکیه و حسینیه‌ داریم که نیاز به روحانیت و حوزه دارند.

درودی با بیان این‌که حوزه‌های علمیه کشور با تمام ظرفیت خود توان پاسخگویی به نیاز آموزش‌ و پرورش کشور را ندارد، خاطرنشان کرد: قریب به 106 هزار مدرسه در کشور وجود دارد.

معاون ستاد همکاری‌های حوزه‌های علمیه و وزارت آموزش‌ و پرورش با اشاره به این‌که در هیچ نقطه‌ای از کشور شاهد عدم حضور آموزش‌ و پرورش نیستیم، افزود: در کشور بالغ‌بر 110 مدرسه یک دانش‌آموزی وجود دارد و این امر بیانگر آن است که هیچ نقطه‌ای در کشور وجود ندارد که یک دانش‌آموز باشد ولی مدرسه وجود نداشته باشد .

وی با بیان این‌که فرصتی برای فعالیت‌های تربیتی در برنامه درسی ما دیده نشده، گفت: یک چاره اساسی در این رابطه این است که به سراغ منابع پایدار آموزش‌ و پرورش برویم یعنی توانمندسازی منابع پایدار و رسمی آموزش‌ و پرورش را لحاظ کنیم.

این مقام مسئول با بیان این‌که تقویت زیرساخت‌ها با استفاده از ظرفیت‌های استانی در دستور کار قرار گیرد، گفت: توانمندسازی نیروهای موجود در دانشگاه فرهنگیان از دیگر ضروریات است که رهبر معظم انقلاب نیز نسبت به این مسئله تأکید داشتند و فرمودند«محور تحول نیروی انسانی است» اگر ما نیروی انسانی آموزش‌ و پرورش را هدف‌گذاری کنیم که توانمند شوند و این‌ها را متناسب با اهداف تعریف‌شده انجام دهیم، بسیاری از مشکلات حل می‌شود.

برچسب ها: تدبیر24 پاسخگو
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: