آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
سه‌شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 04
کد خبر: ۱۰۰۳۲۱
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۴
ظریف:

ادامه روند برجام مستلزم پایبندی آمریکا به تعهداتش است

محمدجواد ظریف در توییتی ادامه روند فعالیت برجام را منوط به پایبندی آمریکا به تعهداتش در این توافق دانست.
تدبیر24»وزیر امورخارجه کشورمان که برای دیدار با همتای روس خود به روسیه سفر کرده است، بعد از این دیدار در توییتی با اشاره به مذاکره با لاوروف و دیدار آتی خود با فدریکا موگرینی و وزرای خارجه سه کشور اروپایی نوشت: امروز با وزیر خارجه لاوروف در مسکو رایزنی داشتیم و پس از آن برای مذاکره با وزرای امور خارجه سه کشور اروپایی و خانم موگرینی، نماینده عالی اتحادیه اروپا، عازم بروکسل هستم. همگان بر ضرورت این امر که تمامی طرف‌ها باید به تعهدات خود تحت برجام پایبند باشند، توافق دارند. آژانس بین‌المللی انرژی اتمی پایبندی کامل ایران را تأیید کرده اما ادامه این روند مستلزم پایندی کامل ایالات متحده آمریکا خواهد بود.
برچسب ها: تدبیر24 ظریف
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: