ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۱۰۰۴۳۷
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۸

مربیان و معلمان تعیین صلاحیت می‌شوند

مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه از اسفند ماه اعتبار سنجی مراکز در راستای شناسنامه دار شدن آنها کلید می خورد گفت: 12هزار آموزشگاه علمی آزاد، زبان خارجه و مراکز آزمونی در کشور داریم که برای کیفیت بخشی و اعتبار سنجی آنها از اسفند ماه وارد عمل خواهیم شد.
تدبیر24»مجید تهرانیان در نشست خبری که به مناسبت فرا رسیدن هفته شوراهای آموزش و پرورش ترتیب داده شده بود با بیان اینکه از اسفند ماه اعتبار سنجی مراکز در راستای شناسنامه دار شدن آنها کلید می خورد گفت: 12هزار آموزشگاه علمی آزاد، زبان خارجه و مراکز آزمونی در کشور داریم که برای کیفیت بخشی و اعتبار سنجی آنها از اسفند ماه وارد عمل خواهیم شد.

وی افزود: اهدافی داریم که کمک کننده است تا امکان نظارتی دستگاه‌ها تقویت شود.

پیش‌دبستانیها ساماندهی می‌شوند/مربیان تعیین صلاحیت می‌شوند

مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه دومین برنامه ما ساماندهی پیش دبستانی هاست عنوان کرد: صدور مجوز پیش دبستانی ها به این سازمان محول شده است و همزمان در اسفند ماه کلیه مراکز پیش دبستانی مستقل و یا آنها که در مدارس مستقرند تحت پوشش و شناسایی قرار می‌گیرند و روی بحث تعیین صلاحیت مربیان قدم برداشته و روی محتوای آن ها نیز نظارت می کنیم.

تهرانیان ادامه‌داد: تکلیف سیاستی دیگر مهارت محوری در مدارس است. تلاش می‌کنیم در تغییر رویکرد نظام تئوریکال به نظام مهارت محور پیشتاز باشیم و امیدواریم بتدریج روند مدارس غیردولتی و سپس مدارس دولتی را اصلاح کنیم.

وی افزود: امروز دغدغه در حوزه کسب و کار وجود دارد و فارغ‌التحصیلان مهارتهای لازم برای ورود به حوزه اشتغال ندارند. اخیرا با اتحادیه کسب و کار مجازی رایزنی‌هایی داشتیم و امیدواریم شاهد ورود عملی به حیطه اشتغال باشیم.

صدور کارنامه عملکرد مدارس در پایان سال


به گزارش ایسنا، گودرز شاهمرادی، مدیر دفتر آموزش از راه دور وزارت آموزش و پرورش نیز با بیان اینکه در بند 18 ماده 8 قانون شوراها به تلاش در گسترش آموزش و پرورش و آموزش افراد لازم التعلیم تاکید شده است اظهار کرد:  اکنون 1615 واحد آموزشی از راه دور داریم که 173هزار و 143 نفر در آن مراکز ثبت نام کرده و مشغول تحصیل اند و تلاش های خوبی برای تقویت این مراکز صورت گرفته است.

وی با اشاره به ترسیم 20 اولویت کاری در این حیطه گفت: تلاش برای افزایش پوشش تحصیلی اولین اولویت است و همه مناطق می‌توانند از ظرفیت آموزش از راه دور برای افزایش نرخ پوشش استفاده کنند.


وی با اشاره به برگزاری دوره‌های آموزشی آنلاین برای تقویت آموزش به دانش آموختگان گفت: مدارس در پایان سال بر اساس 11شاخص مورد ارزیابی قرار گرفته و برای آنها کارنامه عملکرد صادر می شود.

برچسب ها: تدبیر24 مربیان
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: