آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۱۰۰۷۸۵
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۷

نیروی انسانی چالش اصلی آموزش و پرورش

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران عمده‌ترین چالش‌های استقرار پایه دوازدهم را نیروی انسانی متخصص، فضای فیزیكی و تجهیزات مناسب و استاندارد در كلاس‌های درس دانست
تدبیر24»میررضا شفیع پور در اولین نشست تخصصی كارگروه تخصصی استقرار پایه دوازدهم دوره دوم آموزش متوسطه عنوان کرد: اولین نشست تخصصی كارگروه تخصصی استقرار پایه دوازدهم، با بررسی وضع موجود و چالش‌های سال تحصیلی 98-97، و لزوم برنامه ریزی همه جانبه و دقیق در خصوص استقرار پایه دوازدهم برگزار شد.

وی افزود: عمده چالش های موجود در استقرار پایه دوازدهم در سال تحصیلی آتی نیروی انسانی متخصص، فضای فیزیكی و تجهیزات مناسب و استاندارد در كلاس‌های درس است.

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران با تاکید بر هم اندیشی اعضای كارگروه در جهت به حداقل رساندن چالش های احتمالی پیش رو، تصریح کرد: آماده سازی بخشنامه ها، نمون برگهای تحلیل وضعیت موجود ، دستور العمل های مرتبط ، مشخص كردن چهارچوب عمل اجرایی از جمله اقدامات این استان است تا استقرار پایه دوازدهم در سال تحصیلی آینده با کمترین چالش و بهترین کیفیت صورت گیرد.

لازم به ذكر است سال تحصیلی آینده با ورود دانش آموزان پایه یازدهم به  پایه دوازدهم، در هنرستانها و دبیرستانها هر سه پایه تحصیلی (دهم، یازدهم و  دوازدهم) اجرایی خواهد شد.


بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: