ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۱۰۰۹
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۷

بیانیه خانه سینما به روحانی

ماجراهای خانه سینما در دولت یازدهم حالا دیگر آغاز شده است . بیانیه این بار هیات مدیره سابق خانه سینما خطاب به دولت جدید است.

هیات مدیره سابق خانه سینما در بیانیه جدیدش این بار دولت یازدهم را مورد خطاب قرار داد. در این بیانیه آمده است:

در اولین روزهای آغاز به کار یازدهمین رئیس‌جمهوری اسلامی ایران و در دوران انتقال قدرت اجرایی، واگذاری‌های شتابزده در حوزه اقتصاد، استخدام‌ها و برکناری های بی‌حساب و کتاب و نظایر آن که آثار و تبعات خسارت‌باری برای این دولت به دنبال خواهد داشت باعث می شود رخدادهای حوزه فرهنگ کمتر به چشم آید.

حل و فصل مشکلات عمیق در حوزه فرهنگ اگر دشوارتر از دیگر عرصه ها نباشد به اندازه آنها همت می طلبد. خوشبختانه اشراف رئیس جمهور منتخب در مناظره های انتخاباتی بر حوزه سینما و مشکلات آن، نوید تلاش، عزم و اراده ای شایسته برای استقرار نظام واقعی صنفی بوده است.

اقدامات دامنه‌داری که از حدود چهار سال قبل از سوی مسئولان دولت دهم در عرصه سینما در مخالفت با نظام صنفی مستقل آغاز شده بود، علیرغم صدور دستور موقت شعبه 27 دادگاه عمومی حقوقی مجتمع قضایی شهید بهشتی، همچنان از سوی مدیران و کارگزاران دولتی در آخرین روزهای کاری ایشان با همان شدت وحدت ادامه دارد و سیاست رسوای صنف‌سازی و تلاش برای جامه قانونی پوشاندن بر آنها در گام آخر، کانون کارگردانان سینمای ایران را هدف گرفته است و درصدد است بی توجه به سابقه بیست ساله آن، تشکیلات تازه ای را بنا نهد که البته کوشش عبثی است.

تجربه های دوره اخیر نشان داده است مشابه‌سازی برای نظام صنفی اصیل مشکل چندانی ایجاد نخواهد کرد و خانه سینما و اصناف عضو آن همانند دو سال گذشته از این گردنه نیز با موفقیت عبور خواهند کرد. در عین حال لازم است دولت آینده و مدیران آتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی این رخداد را نیز هم‌سنگ سایر تحرکات زیانبار در حوزه های اقتصاد و سیاست و ... ارزیابی کرده و نسبت به تأسیس و راه اندازی نظامات شبه صنفی در این روزهای انتقالی حساس باشند و اجازه ندهند که سهم‌خواهان و رانت جویانی که هشت سال شیره مادی سینمای ایران را مکیدند از در دیگری وارد شوند.
منبع:تسنیم

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: