ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۰۰۹۳۲
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۴
ابتکار:

عده‌ای نمی‌توانند موفقیت و شفافیت دولت را ببینند

معاون امورزنان و خانواده رئیس‌جمهوری با بیان اینکه در دولت یازدهم و دوازدهم شاهد پیشرفت‌های چشمگیری در حوزه‌های مختلف بوده‌ایم تاکید کرد که کسانی که دولت را غیر منصافه نقد می‌کنند بدانند که حرکت دولت در مسیر خواست و اراده مردم است.

تدبیر24»معصومه ابتکار در گفت‌وگو با پانا در خصوص موج هجمه‌های گسترده به دولت تدبیر و امید گفت: «دولت آقای روحانی پیشرفت‌ها  و دستاوردهای بسیار خوبی داشته است و در مقایسه با وضعیت اسفناک اقتصاد ایران در سال 92 شاهد رشد چشم گیر اقتصادی در کشور بوده‌ایم.»

وی افزود: «دولت یازدهم و دوازدهم توانسته است تحولات خوبی در حوزه اشتغال ایجاد کند و شاهد اشتغال‌زایی در روستاهای کشور هستیم. فعالیت‌های اشتغال‌زایی در روستا‌ها در زمینه صنایع دستی و هنرهای محلی نشان دهنده شکل‌گیری جریان خوب‌ در کشور است. »

معاون امورزنان و خانواده رئیس‌جمهوری گفت: «طبعا ممکن است عده‌ای از این تحولات و رشد‌های خوبی که در حوزه اجتماعی و سیاسی داریم ناراحت باشند.»

وی نگاه «رو به آینده» رئیس‌جمهوری به مسائل اجتماعی و سیاسی را یادآور شد و افزود: «این دیدگاه  اعتدال‌گراست و جامعیت دارد. در دولت تدبیر و امید سعی شده فضا برای آزادی بیان، جریان آزاد اطلاعات و رشد سطح آگاهی‌های ‌عمومی مردم فراهم شود، طبعا همه این امور مورد اعتراض عده‌ای  است که نمی‌توانند این اندازه از موفقیت، شفافیت و پیشرفت را ببینند و این برای  ما جای تاسف دارد.»

ابتکار یادآورشد: «بنده عقیده دارم به مرور برای مردم روشن می‌شود مسیری که دولت در آن حرکت می‌کند، مسیری است که مورد خواست و انتخاب خود آنها بوده است.»

وی ادامه داد: «هنوز پنج ماه بیشتر از انتخابات نگذشته و باید همه کسانی که نقدی به دولت دارند اجازه بدهند که اقدامات دولت به سرانجام برسد و نباید اقدامات عملی خود مانع پیشرفت دولت شوند زیرا دولت آقای روحانی برای منتقدان احترام ویژه‌ای قائل هستند‌.»

معاون امورزنان و خانواده رئیس جمهوری خاطر نشان کرد: «همه کسانی که دولت را غیرمنصافه نقد می‌کنند بدانند که حرکت دولت در مسیر خواست و اراده مردم است و همه باید به این خواست و اراده احترام بگذاریم.»

وی در پاسخ به این سوالی درباره نحوه تعامل‌ جناح‌های سیاسی کشور گفت: «بنده معتقد به گفت‌وگو  بین جریان‌های سیاسی هستم و به نظر می‌رسد جریان‌های سیاسی بتوانند با گفت‌وگو بسیاری از مشکلات فی‌مابین‌ را حل کنند.»

برچسب ها: تدبیر24 ابتکار
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: