ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۱۰۰۹۷۱
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۲

ماجرای دیدار سردار سلیمانی و ولادیمیر پوتین

وحید یامین‌پور در برنامه جهان‌آرا از نماینده روسیه درباره صحت دیدار سردار سلیمانی و پوتین رئیس جمهور این کشور پرسید.
تدبیر24»اخیرا اخباری مبنی بر دیدار سردار سلیمانی با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه منتشر شده است که وحید یامین پور مجری شناخته شده در برنامه جهان‌آرا با حضور مهمانش به این موضوع پرداخت. 

به گزارش نامه نیوز یامین‌پور از نماینده روسیه به عنوان مهمان این برنامه درمورد صحت این خبر پرسید. او نیز با تایید دیدار انجام شده میان پوتین و سردار سلیمانی تاکید کرد رئیس جمهور روسیه به دنبال شخصی بود که به تمام موقیعت‌های منطقه اشراف کامل داشته و بر کار خود مسلط باشد.

نماینده روسیه با اشاره به نبوغ پوتین در سیاست و فعالیتهای حاج قاسم سلیمانی در دفاع از ایران و جامعه اسلامی، افزود سردار خود آمادگی این همکاری را داشت. او ضمن احترامی که برای سردار سلیمانی قائل بود در توصیف او گفت حاج قاسم یک چهره بین‌المللی نه در عرصه نظامی که به عنوان یک شخصیت سیاسی فوق العاده است که بسیاری از ژنرال‌های رژیم صهیونیستی را به وحشت انداخته است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: