ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۰۱۲۶
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۷

ماهواره تدبیر در نوبت پرتاب قرار گرفت

قائم مقام سازمان فضایی از تحویل دو ماهواره دانشگاهی شریف ست و تدبیر خبر داد و گفت: ماهواره آت ست دانشگاه امیرکبیر هنوز آماده نشده است و این ماهواره با ماهواره بر سیمرغ پرتاب خواهد شد
به گزارش تدبیر24 به نقل از مهر، حمید فاضلی امروز در حاشیه کمیسیون دائمی شورای عالی عتف در پاسخ به سئوالی در خصوص پرتاب ماهواره های دانشگاهی گفت: ماهواره شریف ست دانشگاه صنعتی شریف و ماهواره تدبیر دانشگاه علم و صنعت تحویل گرفته شده است و در حال انجام آزمایش های قبل از پرتاب هستیم.


وی ادامه داد: با انجام موفقیت آمیز این تست ها این ماهواره در نوبت پرتاب قرار می گیرند.

فاضلی گفت: با تصویب سازمان فضایی و کمیته فضایی این ماهواره ها تا پایان سال جاری پرتاب می شوند.

وی با اشاره به وضعیت ماهواره آت ست گفت: این ماهواره تاکنون آماده نشده است و مراحل تجمیع و طراحی هایی جزیی فضایی را طی می کند.

قائم مقام سازمان فضایی با بیان اینکه نمونه پروازی این ماهواره در حال آماده سازی است، گفت:پس از تکمیل در نوبت پرتاب قرار می گیرد.

وی یادآور شد: ماهواره آت ست از جمله ماهواره های سنجشی و مخابراتی است و از این رو اندازه آن بزرگتر از ماهواره هایی است که تاکنون طراحی شده است از این رو با حامل ماهواره بر سیمرغ پرتاب خواهد شد.

فاضلی یادآور شد: عمر مداری این ماهواره ۲ سال است در حالی که ماهواره های قبلی ۲ تا ۳ ماه بیشتر عمر نداشتند ضمن آنکه این ماهواره در ارتفاع بالاتری قرار می گیرد.

منبع:جهان

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: