ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 06
کد خبر: ۱۰۱۳۶۴
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۸

بازدید از مناطق زلزله زده

رییس و جمعی از اعضای فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی صبح امروز(دوشنبه) برای بازدید از مناطق زلزله زده غرب کشور به کرمانشاه سفر کردند.
تدبیر24»محمدرضا عارف، عبدالکریم حسین‌زاده، بهرام پارسایی، محمدعلی وکیلی، پروانه سلحشوری، جلال میرزایی و محسن علیجانی زمانی به عنوان هیات اعزامی فراکسیون امید برای بررسی میزان و نحوه امدادرسانی به زلزله‌زدگان در دو ماه اخیر راهی کرمانشاه شدند.

هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه، فرهاد تجری نماینده مردم قصرشیرین و سرپل ذهاب و احمد صفری نماینده کرمانشاه و عضو فراکسیون امید نیز در این سفر اعضای فراکسیون امید را همراهی می‌کنند.

نمایندگان در بدو ورود به کرمانشاه پس از دریافت گزارش مقدماتی از استاندار، در مزار شهدای کرمانشاه حضور یافتند و با نثار گل به آرمان‌های شهدا ادای احترام کردند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: