ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۰۱۴۰
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۶

باران تا فردا در تهران ادامه دارد

کارشناس هواشناسی با پیش‌بینی بارش برف در مناطق سردسیر کشور و باران برای سایر مناطق از جمله تهران، گفت: بارش باران تا فردا در پایتخت ادامه دارد.
تدبیر24: محمد اصغری در گفت‌وگو با فارس با بیان اینکه هم اکنون مناطق واقع در نیمه غربی کشور شاهد بارش باران هستند، اظهار داشت: بارش باران در آذربایجان شرقی، غربی، اردبیل، اصفهان، البرز، ایلام، تهران، چهارمحال و بختیاری، مازندران، مرکزی، همدان و با تأخیر در خراسان رضوی طی روزهای آینده ادامه خواهد داشت.

کارشناس هواشناسی با بیان اینکه بارش‌ها کم کم مناطق واقع در شمال شرق کشور را نیز درگیر می‌کند افزود: به طوری که طی روزهای آینده استان‌های خوزستان، خراسان شمالی، زنجان، سمنان، قزوین، قم و کردستان نیز بارش باران را تجربه خواهند کرد.

وی یادآور شد: طی فردا استان کرمان شاهد وزش باد با سرعت نسبتاً شدید خواهد بود.

وی در ادامه با پیش‌بینی بارش برف و باران در استان کرمانشاه و کهگیلویه و بویراحمد گفت: استان‌های گلستان، گیلان، مازندران و مرکزی نیز بارانی می‌شوند.

این کارشناس هواشناسی یادآور شد: شدت بارش‌ها در سواحل دریای خزر قابل توجه خواهد بود به طوری که پیش‌بینی می‌شود شاهد آب گرفتگی معابر عمومی باشیم.

اصغری بیان داشت: هوای سرد به کشور نفوذ کرده است و بر همین اساس شاهد کاهش دما همراه با وزش باد در سواحل دریای خزر خواهیم بود.

وی درباره بارش برف در مناطق ادامه داد: برف برای کردستان، آذربایجان شرقی (بلده) پیش‌بینی می‌شود البته ارتفاعات تهران از جمله فیروزکوه و آبعلی نیز شاهد بارش برف خواهند بود.

وی درباره بارش باران در تهران ادامه داد: بارش برای سطح شهر تهران طی امروز و فردا پیش‌بینی می‌شود به طوری که می‌توان گفت طی روزهای آینده شاهد زوج و فرد کردن خودروها از در منازل و همچنین تعطیلی مدارس نخواهیم بود.

اصغری ادامه داد: طی روز پنج‌شنبه نیز شمال شرق، جنوب غرب، شمال غرب و مرکز باز هم بارندگی خواهیم داشت البته برای روز جمعه نیز کم کم از سمت نیمه غربی هوا صاف می‌شود.

کارشناس هواشناسی همچنین از ورود موج جدید بارش به کشور طی روز دوشنبه هفته آینده خبر داد

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: