ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۰۱۴۳
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۲

ترور یکی از رهبران حزب‌الله در بیروت

ساعت 12 شب گذشته در منطقه ضاحیه، حاج حسان لقیس، یکی از مسئولین حزب‌الله لبنان توسط جوخه‌های ترور سرویس جاسوسی و امنیتی رژیم صهیونیستی؛ موساد، در مقابل منزل خود ترور شد و به شهادت رسید.
به گزارش تدبیر24 به نقل از فارس، ساعت 12 شب گذشته در شهر بیروت و در منطقه ضاحیه، یکی از مسئولین حزب الله لبنان با نام حاج «حسان لقیس» توسط جوخه های ترور سرویس جاسوسی و امنیتی رژیم صهیونیستی؛ موساد در مقابل منزل خود ترور و به شهادت رسیده است.

بنابر ادعای شبکه 2 تلویزیون رژیم صهیونیستی این ترور توسط واحد عملیاتی و تروریستی مستعربین (عرب نماها) انجام پذیرفته است. جوخه ترور دوودان דובדבן یکی از جوخه های تروریستی رژیم صهیونیستی است که با احاطه کامل به زبان عربی و در لباس های مبدل عربی به ترور مبادرت می ورزند.

 این شبکه اعلام کرد که این رژیم بارها به ترور وی مبادرت ورزیده بودند که همه آنها با شکست مواجه شده بود.

همچنین حزب الله لبنان طی بیانیه ای این حادثه را رسماً اعلام و نوشت :« یکی از بهترین رهبران و مجاهدین در مسیر دستیابی به آزادی و کرامت ارائه شده است، مردی فداکار و نجیب و محبوب رهبر حزب الله بوده است.»

گفتنی است پسر شهید حاج حسان در جنگ 33 روزه به فیض شهادت نائل آمده بود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: