اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

ابراهیم متقی - فشارهاي بين‌المللي و محدوديت‌هاي اقتصادي ايران پس از 5 مهر افزايش بيشتري پيدا مي‌كند. اين امر به‌گونه اجتناب‌ناپذير تأثير خود را بر زندگي اقتصادي و قابليت‌هاي تاكتيكي ايران به‌جا خواهد
اقتصاد دیجیتال و تاب‌آوری زنجیره ارزش پتروشیمی زیر فشار تحریم

اقتصاد دیجیتال و تاب‌آوری زنجیره ارزش پتروشیمی زیر فشار تحریم

محمدمهدی محمدی- صنعت پتروشیمی ایران، به‌عنوان قلب تپنده صادرات غیرنفتی کشور، بارها این آزمون را پشت سر گذاشته و هر بار با زخمی تازه، اما همچنان زنده و ایستاده به مسیر خود ادامه داده است. اما امروز ماجرا پیچیده‌تر از همیشه است
شنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 04
کد خبر: ۱۰۱۴۷۶
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۴

سهمیه‌بندی بنزین هر نفر ۲۰ لیتر؟

ایلنا به نقل از عضو کمیسیون انرژی مجلس نوشت: اینکه دولت را مکلف کنیم نسبت به تعیین سهمیه برای افراد هر خانوار به میزان ۲۰ لیتر در ماه اقدام کند و این سهمیه به همه سرپرست‌های خانوار فارغ از اینکه خودرو داشته باشد یا نداشته باشد، اختصاص داده شود کارشناسی شده نیست.
تدبیر24»احمد صفری درباره پیشنهاد جدید مرکز پژوهش‌های مجلس مبنی بر احیای مجدد سهمیه بندی بنزین با اختصاص سهمیه به هر خانوار اظهار داشت: این پیشنهاد کار‌شناسی شده نیست و نمایندگان مجلس باید بیشتر روی آن مطالعه داشته باشند.

وی افزود: کمیسیون انرژی قبلا با افزایش قیمت بنزین مخالفت کرده و اعلام کرده که به صلاح مردم و نظام نیست و در رابطه با این پیشنهاد نیز قطعا نظر مثبتی نخواهد داشت.

عضو کمیسیون انرژی مجلس خاطرنشان کرد: در جلسه روز ۸ بهمن ماه موضوع حتما مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت و پیگیر این مسئله خواهیم بود.

وی ادامه داد : اینکه دولت را مکلف کنیم نسبت به تعیین سهمیه برای افراد هر خانوار به میزان ۲۰ لیتر در ماه اقدام کند و این سهمیه به همه سرپرست‌های خانوار فارغ از اینکه خودرو داشته باشد یا نداشته باشد، اختصاص داده شود کارشناسی شده نیست.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: