آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۱۰۱۷۳۳
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۸

منابع عیدی بازنشستگان تامین شد

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تامین منابع عیدی بازنشستگان خبر داده و درباره جعبه سیاه نفتکش سانچی توضیحاتی ارائه کرد.
تدبیر24»علی ربیعی از تامین منابع عیدی و پاداش بازنشستگان خبر داده و درباره تعیین مزد کارگران گفت: در شورای عالی کار چانه‌زنی ها برای تعیین حداقل دستمزد در جریان است و تلاش می کنیم این مساله به شب عید کشیده نشود.

وی متذکر شد: استراتژی ما این است که این افزایش حقوق از نرخ تورم بیشتر باشد البته دریافتی های تا سقف ۲ میلیون تومان را درصدی افزایش خواهیم داد تا فاصله دریافتی های پایین و بالا را کمتر کنیم.

او در ادامه از ثبت نام ۵۰ هزار نفر برای وام اشتغال  روستایی خبر داد و گفت: از ۵۰ هزار درخواست وام در مرحله اول، حدود ۸۰۰۰ وام پذیرفته شده است که از فردا پرداخت این وام‌ها در ۵ استان انجام می‌شود.

ربیعی افزود: امسال از مبلغ ۱۲ هزار میلیارد تومان پیش بینی شده در این طرح، دو هزار میلیارد تومان پرداخت می شود. البته این طرح طبق قواعدی انجام می شود که منجر به ایجاد اشتغال شود.

وی درباره باز شدن جعبه سیاه نفتکش سانچی توضیح داد: جعبه سیاه این کشتی امروز با حضور نمایندگان سازمان بنادر و دریانوردی، کشتیرانی، طرف سوئدی سازنده کشتی و طرف پانامایی باز شد. قرار بود جعبه سیاه دو کشتی ( سانچی و کریستال) همزمان باز شود که ما گفتیم ابتدا جعبه سیاه سانچی باز شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: با توجه به وجود سم در کشتی نمی‌توان داخل آن رفت. رباتها هم فقط عکس می گیرند و آنها هم نمی توانند داخل کابین ها بروند.

وی در حاشیه جلسه امروز هیات دولت درباره مقصر سانحه سانچی، گفت: شکایت در دریا قواعد خاصی دارد و شرکتهای بیمه و حقوقی میزان خسارت را تعیین می کنند. در دریا این طور نیست که یک طرف صد درصد مقصر باشد بلکه هر دو طرف را با درصدهای متفاوت مقصر می گیرند. 

او اظهار کرد: طرحی در مجلس مطرح است که بر اساس آن صندوق فولاد با صندوق بازنشستگان کشوری ادغام شود ولی ادغام مشکلی را در این زمینه حل نمی کند.


بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: