آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۱۰۱۸۴۲
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۷

به زودی آزاد می‌شوم

شاهزاده میلیاردر سعودی که در هتل ریتز کارلتون در بازداشت به سر می‌برد، امروز (شنبه) گفت‌ که احتمالا ظرف چند روز آینده آزاد خواهد شد.
تدبیر24»ولید بن طلال در گفت‌وگویی اختصاصی با خبرگزاری رویترز در سوئیت خود در هتل ریتز کارلتون گفت‌ که به زودی تبرئه شده و از بازداشت آزاد خواهد شد.

این نخستین باری است که شاهزاده ثروتمند سعودی از زمان بازداشت خود به طور علنی گفت‌وگویی انجام می‌دهد.

بن طلال تصریح کرد، در مذاکرات با مقامات سعودی، به تلاش خود برای اثبات این که مبرا از فساد است، ‌ ادامه می‌دهد.

شاهزاده میلیاردر سعودی افزود، انتظار دارد که کنترل سرمایه‌گذاری جهانی خود در شرکت هلدینگ پادشاهی را ادامه‌ دهد؛ بدون این که مجبور به تسلیم دارایی‌هایش به دولت شود.

وی ادامه‌ داد: هیچ اتهامی وجود ندارد. صرفاً گفت‌وگوهایی بین من و دولت وجود دارد. اعتقاد دارم که ما در آستانه اتمام کار در چند روز آینده هستیم.

بن طلال در این مصاحبه نسبت به آخرین حضور علنی خود که به مصاحبه‌ای تلویزیونی در ماه اکتبر باز می‌گردد، لاغرتر به نظر می‌رسید. با این حال، شاهزاده میلیاردر سعودی گفته که با او رفتار مناسبی داشته‌اند و شایعات در خصوص انتقال از هتل به یک زندان و برخورد نامناسب با او صحت ندارد.

این شاهزاده ثروتمند سعودی گفت‌ که عمدتا به این دلیل مصاحبه کرده است که چنین شایعاتی را رد کند.

بن طلال تصریح کرد، فرآیند رسیدگی به پرونده‌اش از این جهت بیشتر به طول انجامیده که او مصمم بوده تا اتهامات مطرح شده به طور کامل رفع شود. به گفته وی، کار این پرونده 95 درصد تمام شده است.

او ادامه داد: سوءتفاهمی وجود دارد و در حال رفع شدن است. از این رو مایلم اینجا بمانم تا همه چیز کاملاً حل شود و سپس بیرون بیایم و البته زندگی ادامه دارد.

شاهزاده میلیاردر سعودی اظهار کرد، قصد دارد بعد از آزادی به زندگی خود در عربستان ادامه دهد.

برچسب ها: تدبیر24 آزاد
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: