آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۱۰۱۹۴۷
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۴

خانه در تهران متری چند؟

متوسط قیمت هر متر خانه در تهران به حدود پنج میلیون و 240 هزار تومان رسیده است.
تدبیر24»تازه‌ترین آمارهایی که بانک مرکزی از تحولات بازار مسکن در شهر تهران و تا پایان دی‌ماه سال جاری منتشر کرد، نشان می‌دهد که متوسط قیمت یک مترمربع زیربنای واحد مسکونی معامله شده از طریق بنگاه‌های معاملات ملکی به پنج میلیون و ۲۴۰ هزار تومان رسیده که نسبت به آذرماه سه درصد و در مقایسه با دی‌ماه سال قبل ۱۶.۷ درصد افزایش نشان می‌دهد.

بیشترین رشد متوسط قیمت در این ماه به منطقه پنج  با ۲۷.۳ درصد و کمترین به منطقه ۲۰ با ۵.۵ درصد اختصاص دارد.

     

در میان مناطق ۲۲‌گانه شهرداری تهران بیشترین متوسط یک مترمربع مربوط به منطقه یک با حدود ۱۱ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان و کمترین به منطقه ۱۸ با دو میلیون و ۴۷۰ هزار تومان اختصاص دارد. در منطقه یک رشد قیمت ۱۰.۳ و در منطقه ۱۸، ۱۳.۱ درصد بوده است.

در دی‌ماه تعداد معاملات آپارتمان‌های مسکونی تهران به بیش از ۱۹ هزار واحد رسیده که نسبت به ماه مشابه سال قبل ۱۳.۵ درصد افزایش دارد.

بررسی معاملات مسکن نیز نشان می‌دهد که به تفکیک عمر بنا در دی‌ماه امسال از مجموع حدود ۱۹ هزار و چهار واحد مسکونی معامله شده، واحدهای تا پنج سال ساخت با سهم ۴۹.۵ درصد بیشترین سهم را دارا هستند که در مقایسه با دی‌ماه سال قبل ۳.۴ درصد کاهش داشته و در مقابل سهم واحدهای با قدمت بیش از ۱۵ سال افزوده شدند.

در مجموع در ۱۰ ماهه ابتدایی امسال متوسط قیمت یک مترمربع واحد مسکونی به چهار میلیون و ۷۵۰ هزار رسیده که نسبت به دی‌ماه سال قبل به ۸.۹ درصد رشد دارد. از سوی دیگر تعداد معاملات آپارتمان‌های مسکونی ۱۵۰ هزار واحد بوده که رشد ۱۲.۲ درصدی را نشان می‌دهد.

در دی‌ماه امسال شاخص کرایه مسکن اجاری در تهران در مقایسه با ماه مشابه قبل ۱۰.۳ درصد و همچنین در کل مناطق شهری ۹.۳ درصد افزایش داشته است.

برچسب ها: تدبیر24 خانه
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: