آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۰۷ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 29
کد خبر: ۱۰۲۰۹۰
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۷

پیش‌بینی بروز یخبندان

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از شهروندان سراسر کشور خواست که در مصرف گاز صرفه جویی کنند.

تدبیر24»اسماعیل نجار در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به پیش بینی بروز یخبندان و سرمای شدید هوا در بسیاری از نقاط کشور از جمله تهران اظهار کرد: طبق اعلام هواشناسی از دوشنبه تا پایان روز چهارشنبه شاهد ثبات موج سرما در کشور خواهیم بود. از این رو طبیعی است که مصرف سوخت و به ویژه گاز افزایش بیابد.

وی با بیان اینکه در این شرایط لازم است که شهروندان برای جلوگیری از افت فشار و قطعی گاز در نقاط مختلف کشور صرفه جویی کنند، گفت: همچنین ادارات و مدارس نیز باید در ساعات تعطیلی حتما سیستم‌های گرمایشی خود را خاموش و در مصرف گاز صرفه جویی کنند.

برچسب ها: تدبیر24 پیش‌بینی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: