آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۱۰۲۱۱
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۲ - ۱۷:۳۲

ناتو خواستار پيمان آمريکا و افغانستان

ناتو خواستار امضای هر چه سریع تر پیمان امنیتی آمریکا و افغانستان شد و تاکید کرد امضا نشدن این پیمان، تاثیر منفی بر برنامه های ناتو دارد.
به گزارش تدبیر24 به نقل از  شبکه تلویزیونی العالم، وزرای خارجه کشورهای عضو پیمان ناتو از حامد کرزای رئیس جمهور افغانستان خواستند پیمان امنیتی با آمریکا را هر چه سریع تر امضا کند.
به گفته آنها در صورتی که این پیمان امضا نشود، طرح های نظامی ناتو تحت تاثیر قرار خواهد گرفت.
وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد کار نقل و انتقال تجهیزات را از طریق پاکستان برای نیروهای خود در افغانستان، متوقف کرده است. افزایش اعتراضات علیه حملات آمریکا به پاکستان باعث توقف نقل و انتقال تجهیزات شده است.
هدی مقهور گزارشگر این شبکه در این باره با اشاره به ادامه فشارهای آمریکا بر رئیس جمهور افغانستان از چند هفته قبل تا کنون برای امضای پیمان امنیتی بین واشنگتن و کابل افزود: آینده ماموریت نیروهای ناتو در افغانستان پس از سال دو هزار و چهارده به این پیمان امنیتی بستگی دارد. آمریکا دوستان خود را در نشست های دو روزه در بروکسل، گرد آورده است. کشورهای اروپایی خواستار تسریع در امضای پیمان امنیتی آمریکا و افغانستان شدند.
آندرس فوگ راسموسن دبیرکل ناتو بر آمادگی این سازمان برای ادامه حضور در افغانستان پس از سال دو هزار و چهارده تاکید کرد و افزود هدف از ادامه حضور ما در این کشور دادن مشورت و همچنین آموزش نیروهای امنیتی افغانستان است ولی حضور ما در افغانستان به چارچوب قانونی نیاز دارد به همین سبب به امضای رسمی این پیمان نیاز داریم.
در ادامه گزارش آمده است: این در حالیست که حامد کرزای رئیس جمهور افغانستان بر مخالفت خود با امضای این پیمان قبل از انتخابات آینده ریاست جمهوری که آوریل آینده برگزار خواهد شد و وی قادر به نامزد شدن در آن نیست، تاکید می کند. با وجود آن که دو کشور در ماه نوامبر درباره این پیمان توافق کردند اما بند مربوط به دادن مصونیت به نیروهای آمریکایی محور اصلی اختلافات درباره این پیمان به شمار می رود. این بند خشم و غضب شدیدی را نیز در افغانستان به وجود آورده است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: