آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۱۰۲۱۲۷
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۳

اسپالتی از مشکل بزرگ اینتر می‌گوید

سرمربی اینتر از کسب تساوی برابر اسپال بسیار ناراحت است و از مشکل بزرگ تیمش سخن به میان آورد.
تدبیر24»اینتر یک نتیجه ناامید کننده دیگر را به دست آورد. نرآتزوری در هفته بیست و دوم رقابت های سری A در خانه اسپال به میدان رفت و با وجود آنکه تا دقایق پایانی با یک گل پیش بود اما بار دیگر در وقت های اضافی دروازه خود را باز شده دید تا برای چهارمین بازی پیاپی به تساوی دست پیدا کند.

اسپالتی از عملکرد شاگردانش در این دیدار ناراضی و خشمگین است. سرمربی اینتر در نشست خبری بعد از بازی گفت: گل خوردن در چنین دقایقی بسیار تلخ و ناراحت کننده است و احساس بسیار بدی دارد. باید اعتراف کنم که ناراحت هستم و از عملکرد بازیکنان راضی نیستم.

او ادامه داد: حتی وقتی از تیم حریف هم پیش هستیم شاهد تغییر و پیشرفت در بازیکنان نیستم. نتایج بد ما ادامه دارد و این بسیار نگران کننده است. تیم گاهی اوقات در پاس کاری ضعیف است؛ گاهی اوقات روی ضربات ایستگاهی ضعف داریم و گاهی هم برای به دست آوردن توپ تلاش لازم را نداریم. براین باور هستم که عقلیت تیم به مشکل خورده است  و این مشکل اصلی ما است. دیگر توازن لازم را نداریم.

برچسب ها: تدبیر24 اینتر
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: