تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۱۰۲۱۳۸
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۵

مدیریت بحران یا بحران مدیریت؟!

بار دیگر بحران مدیریت را تجربه کردیم که کانون آن در شهرداری و وزرات راه بود.بحران مدیریت معلول تنبلی و بی‌دغدغه بودن مدیران اشرافی است.
تدبیر24» منتقدین: «رضا سراج» در کانال تلگرامی خود نوشت:بحران به حوادثی اطلاق می‌گردد که سختی و مشقتی را همراه با فشار زایی روانی-اجتماعی به جامعه تحمیل کند. بحران‌ها اعم از طبیعی و غیر طبیعی عموماً غیر قابل پیش بینی هستند و نمی‌توان زمان و محل دقیق برای وقوع آن تعیین نمود.

بحران‌ها معمولا آسیب‌های جانی، مالی، تهدیدات، خطرها و نیازهای تازه‌ای را به وجود می‌آورند. در وضعیت بحران، مدیران و جامعه با غافلگیری و محدودیت زمان و اطلاعات ناقص مواجه می‌شوند. در چنین شرایطی، فرآیند مواجهه و مداخله در بحران و سالم سازی بعد از وقوع بحران را #مدیریت_بحران می‌گویند. با این تعاریف و به دلیل پیش بینی ورود جبهه هوای سرد به کشور و برآورد لازم از آثار و تبعات آن بر زندگی مردم و امورات جاری کشور، بارش برف و برودت هوا، بحران نبوده و نیست. از همین رو پیش بینی و اتخاذ تدابیر و تمهیدات لازم برای مواجه شدن با توده هوای سرد را نیز نباید مدیریت بحران نامید.

بدین ترتیب ما شاهد بحران و مدیریت بحران نبوده‌ایم، بلکه بار دیگر #بحران_مدیریت را تجربه کردیم که کانون آن در شهرداری و وزرات راه بود. #بحران_مدیریت معلول تنبلی و بی‌دغدغه بودن مدیران اشرافی است. علاج بحران در مدیریت، #مدیریت_جهادی است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: