آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۱۰۲۲۰۵
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۴

ترکیب یک میوه برای پیشگیری از ابتلا به کبد چرب

بررسی‌ها نشان می‌دهد ترکیبی در کیوی وجود دارد که می‌تواند از بیماری کبد چرب جلوگیری کند.
تدبیر24»در مطالعات اخیر شواهد فزآینده‌ای از تاثیر رژیم غذایی مادران در دوران بارداری بر سلامت نوزادان وجود دارد.

اگر مادران در این دوران رژیم غذایی با چربی بالا مصرف کنند، فرزندشان به اختلالاتی همچون اضافه وزن یا بیماری کبد چرب غیرالکلی دچار می‌شود. با این حال نتایج یک بررسی تازه حاکی از آن است که ترکیبی موجود در کیوی می‌تواند از بروز کبد چرب غیرالکلی جلوگیری کند.

در این بررسی پزشکان آمریکایی مشاهده کردند ترکیب PQQ موجود در کیوی از پیشرفت بیماری کبد چرب غیرالکلی در موش‌هایی که مادرشان رژیم غذایی با میزان چربی بالا داشته،‌ جلوگیری می‌کند.

بیماری کبد چرب غیرالکلی عارضه‌ای است که با تولید چربی در کبد شناخته می‌شود و ناشی از مصرف مواد الکلی نیست.

چاقی، سطح بالای کلسترول، فشار خون و بالا بودن میزان تری‌گلیسیرید عوامل کلیدی موثر در بروز بیماری کبد چرب غیر الکلی هستند و این مشکلات اغلب از رژیم غذایی با چربی بالا ناشی می‌شوند.

هرچند نوع غذایی که فرد مصرف کرده تنها عامل بروز این بیماری نیست بلکه وضعیت سلامت کبد وی حتی می‌تواند تحت تاثیر نوع تغذیه‌ مادر او در دوران بارداری باشد.

در سال‌های اخیر مطالعات متعددی در مورد تاثیر رژیم غذایی مادر روی سلامت نوزاد انجام گرفته‌ است. به طور مثال سال گذشته بخشی از آزمایشات نشان داد مادران بارداری که از رژیم غذایی پرچرب مصرف می‌کنند بیشتر احتمال دارد فرزندشان به سرطان پستان مبتلا شود.

همچنین رژیم غذایی نامطلوب مادر در زمان بارداری، باکتری معده نوزاد را به گونه‌ای تغییر می‌دهد که او را با خطر چاقی و مشکلات دیگر جسمی مواجه می‌کند.

به گزارش مدیکال نیوز تودی، در این بررسی نیز پزشکان آمریکایی به تاثیر ترکیب PQQ موجود در کیوی در جلوگیری از انباشت چربی در کبد موش‌هایی پی بردند که مادرانشان رژیم غذایی پرچرب داشته‌اند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: