ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۱۰۲۳۰۶
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۶
کوچکی‌نژاد تاکید کرد:

بودجه‌ ۴۱ هزار میلیاردی آموزش و پرورش فرصت مناسبی برای حل مشکلات

عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال ۹۷ با اشاره به ۴۱ هزار میلیارد شدن بودجه آموزش و پرورش در سال آتی، خواستار آن شد که پرداخت مطالبات فرهنگیان، افزایش سرانه واحدهای آموزشی و بالا بردن کیفیت آموزشی در اولویت قرار گیرد.
تدبیر24»جبار کوچکی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با اشاره به اضافه شدن  ۵هزار میلیارد تومان به بودجه آموزش و پرورش در کمیسیون تلفیق بودجه سال 97، گفت: پیشنهاد اختصاص یک درصد از بودجه موسسات سودده، بانک‌ها و موسسات انتفاعی وابسته به دولت به آموزش و پرورش با موافقت نمایندگان روبرو شد که در پی آن هر ماه خزانه‌داری مبلغی از بودجه این موسسات کم خواهد کرد؛ مجموع این رقم حدود 5هزار و 200 میلیارد تومان می‌شود.

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: طبق پیشنهاد اولیه قرار بود 3هزار و 200میلیارد تومان از این بودجه به پرداخت پاداش خدمت فرهنگیان تعلق گیرد و مابقی در ردیف‌های موسساتی همچون موسسات وابسته به وزارت علوم، کسری اعتبار دانشگاه‌ها و برخی از موسسات فرهنگی و تحقیقاتی قرار گیرد اما در جلسه آخر، نمایندگان کمیسیون تلفیق طی یک تصمیم تمامی این پول را برای آموزش و پرورش کنار گذاشتند.

وی با بیان اینکه با اضافه شدن حدود 5هزار و 200میلیارد تومان مذکور به بودجه آموزش و پرورش به علاوه 1000هزارمیلیارد تومانی که از اسناد خزانه برای این وزارتخانه تصویب شده، بودجه آن به حدود 41 هزار میلیارد تومان رسیده است.

کوچکی‌نژاد اضافه کرد: جهش بودجه‌ای سال آینده وزارتخانه آموزش و پرورش فرصت مناسبی برای وزیر و معاونان و دیگر مسئولان به شمار می رود و باید پرداخت مطالبات فرهنگیان، افزایش سرانه واحدهای آموزشی، بالا بردن کیفیت آموزشی و... در اولویت قرار گیرد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس وصول بودجه‌های مصوب برای آموزش و پرورش را نیازمند اراده قوی مسئولان این وزارتخانه دانست و گفت: خزانه‌داری باید هر ماه به دستگاه‌هایی که در مقابل آموزش و پرورش مسئولیت دارند مراجعه کرده و بخواهد سهم خود را به حساب آموزش و پرورش واریز کنند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: