ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۱۰۲۳۱۴
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۸:۱۵

زنان، رسانه ملي و كاهش مخاطب

رسانه ملي اگر موضوعاتي را به عنوان موضوعات اصلي در نظر گرفته و از صاحب‌نظران براي پرداختن به آن موضوعات دعوت مي‌كند، بايد يك نگاه و رويكرد ملي داشته باشد زيرا اين دوربين و تلويزيون جايگاه بيان همه نظرات متنوع باشد. مسائل حوزه زنان نيز يكي از همين موضوعات است. موضوعاتي كه به نيمي از جمعيت كشور مربوط مي‌شود.
تدبیر24»رسانه ملي اگر موضوعاتي را به عنوان موضوعات اصلي در نظر گرفته و از صاحب‌نظران براي پرداختن به آن موضوعات دعوت مي‌كند، بايد يك نگاه و رويكرد ملي داشته باشد زيرا اين دوربين و تلويزيون جايگاه بيان همه نظرات متنوع باشد. مسائل حوزه زنان نيز يكي از همين موضوعات است. موضوعاتي كه به نيمي از جمعيت كشور مربوط مي‌شود.
نقدي جدي به صدا و سيما وارد است. فارغ از اينكه محتواي اظهارات كارشناسان در برنامه‌هاي صدا و سيما چيست، رويكرد يك‌سويه رسانه ملي نسبت به مسائل زنان مورد نقد است. از همين روز بازخوردي كه جامعه نسبت به اين نوع برنامه‌ها نشان مي‌دهد، منفي است. بنا بر تجربيات گذشته مي‌توان گفت كه اين نوع برنامه‌ها غير از فراهم كردن زمينه كاهش مخاطبان صدا و سيما نتيجه ديگري ندارد. البته محتواي نظرات كارشناسان صدا و سيما در حوزه زنان نيز در جاي خود بايد مورد بررسي و نقد قرار بگيرد.
نگاه يك‌سويه نسبت به مساله زنان در صدا و سيما نگاهي نيست كه بتوان آن را به مطالبات اكثريت زنان جامعه تعميم داد. امروز با توجه به حضور زنان در مراكز علمي و آكادميك، توانمندي زنان كه نسبت به ادوار كشور بيشتر شده است، كاهش درصد زنان بيسواد، دسترسي آنان به اطلاعات و... اين نوع القائات ظرفيت‌پذيرش ندارد.
اين نكته را نيز در نظر داشته باشيد كه در هفته‌هاي اخير شاهد اعتراضاتي در گوشه و كنار كشور در حوزه پوشش اجباري از جانب دختراني كه منتقد وضع موجود هستند، هستيم. پوشش زنان بي‌ارتباط به مسائل ديگر زنان نيست و از همين رو ممكن است، در مسائل ديگر زنان نيز شاهد اين نوع از واكنش‌ها باشيم لذا انتظار مي‌رود كه رسانه ملي رويكرد متفاوتي در حوزه زنان اتخاذ كند.



آذر منصوری،قائم مقام حزب اتحاد ملت ايران
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: