آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۱۰۲۳۴۳
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۴

جای خالی «دو کلمه»

رهبر اقلیت دموکرات در سنا گفت، رییس‌جمهوری کنونی آمریکا باید در نطق سالانه خود به خاطر رشد اقتصادی ایالات متحده از باراک اوباما تشکر کند.
تدبیر24»چاک شومر، رهبر اقلیت دموکرات در سنای آمریکا در آستانه اولین نطق سالانه دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری این کشور، خطاب به او اظهار کرد: اگر به تمجید از خود خواهید پرداخت، از باراک اوباما هم قدردانی کنید زیرا او در کارآفرینی بهتر از شما عمل کرد.

شومر با بیان این که ترامپ اقتصاد سالمی را تحویل گرفت، تصریح کرد: امشب ما دو کلمه را درباره اقتصاد از ترامپ نخواهیم شنید؛ «ممنون، اوباما».

رهبر اقلیت دموکرات در سنای آمریکا به ایجاد ۲.۲۴ شغل در ۲۰۱۶ در مقایسه با ۲.۰۶ شغل در ۲۰۱۷ اشاره کرد.

برچسب ها: تدبیر24 کلمه
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: