ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۰۲۴۵۰
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۲:۳۳

پرفروش‌ترین کالاهای صنعتی

قیاس‌ها حاکی از آن است که صادرات صورت گرفته در بخش صنعت و معدن طی هشت ماهه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل به ترتیب با رشد ۷.۶ درصدی و ۳۹.۶ درصدی روبه‌رو شده است.
تدبیر24»در بخش صادرات صنعتی طی هشت ماهه سال جاری ۱۰۵۷۴.۴ میلیون دلار صادرات صورت گرفته است که در قیاس با مدت مشابه سال قبل با توجه به صادرات ۹۸۲۷.۸ میلیون دلاری شاهد رشد ۷.۶ درصدی در این بخش هستیم. همچنین در بخش معدن میزان صادرات طی هشت ماهه سال جاری ۱۱۲۵.۴ میلیون دلار صادرات انجام شده است که در قیاس با مدت مشابه سال قبل با توجه به صادرات ۸۰۶.۱ میلیون دلاری رشدی ۳۹.۶ درصدی صورت پذیرفته است.

در بخش صنعت، طی هشت ماهه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل به ترتیب محصولات از توتون و تنباکو با رشد ۱۸۱.۹ درصدی، رادیو، تلویزیون و وسایل ارتباطی با رشد ۱۶۵.۳ درصدی و مبلمان و مصنوعات طبقه‌بندی نشده با رشد ۱۴۲.۷ درصدی بیشترین رشد صادراتی را داشته‌ایم.

این در حالی است که سایر تجهیزات جابه‌جایی طبقه‌بندی نشده با رشد منفی ۲۷.۹ درصدی، کوک، فرآورده‌های حاصل از نفت و سوخت‌های هسته‌ای با رشد منفی ۱۷.۶ درصدی و محصولات فلزی فابریکی به جز ماشین‌آلات و تجهیزات با رشد منفی ۱۲.۸ درصدی بیشترین رشد منفی را در بخش صادرات صنعتی کسب کردند.

طبق اطلاعاتی که در اختیار خبرنگار ایسنا قرار گرفته است، در بخش معدن نیز استخراج زغال‌سنگ و لیگنیت؛ صادرات زغال سنگ نارس (تورب) با رشد ۱۱۶.۲ درصدی، کانسارهای فلزی با رشد ۴۶.۷ درصدی و نیز محصولات سایر معادن طبقه‌بندی نشده با رشد ۱۱.۹ درصدی در هشت ماهه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل همراه بوده است.

در ذیل مربوط به صادرات بخش صنعت طی هشت ماهه سال جاری و و هشت ماهه سال گذشته به تفکیک گروه آورده است.

در ذیل جدول مربوط به صادرات بخش معدن در هشت ماهه سال جاری و مدت مشابه سال قبل آمده است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: