ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۰۲۵۰۴
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۸:۱۳

گوشه‌نشینی برخی یاران با اخلاص انقلاب

ایام سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران فرصت خوبی است تا به بازخوانی دستاوردهای انقلاب و آسیب شناسی چهل سال گذشته بپردازیم.
تدبیر24»نظام اسلامی اگر بخواهد در مسیر پویایی و شکوفایی قرار بگیرد و این مسیر را تداوم بخشد حتما باید با بررسی دقیق و کارشناسانه به آسیب شناسی چهل ساله از عمر خود بپردازد و به نظر من بهترین مکان برای این مهم دانشگاه‌ها هستند. آنچه می‌تواند برای نظام اسلامی خطرآفرین باشد کمرنگ‌ شدن اعتماد میان مردم و حاکمیت است و در این بین عملکرد مسئولان مطمئنا بسیار تاثیر گذار است. بپذیریم که از همان شروع انقلاب، ما مسئولان با برخی عملکردهای اشتباه خود زمینه ساز و پایه گذار برخی کژی‌ها و بدعت‌های ناروا بودیم. به‌جای جذب به حذف و طرد افراد رو آوردیم و برخی از یاران با اخلاص انقلاب به‌خاطر همین تنگ نظری‌ها گوشه نشین شدند. به عنوان یک مسئول در نظام اسلامی به‌خاطر کوتاهی‌های صورت گرفته در برابر مردم عزیزمان از آنها پوزش می‌خواهم. البته نظام اسلامی به برکت خون شهدا امروز از استقلال و عدم وابستگی به قدرتهای بزرگ برخوردار است که این دستاورد ارزشمند را باید قدر دانست. همه می‌دانیم که کشور با مشکلات متعددی روبه‌روست که به نظر من مهم‌ترین چالش درون نظام، فساد بعضا سازمان یافته ای است که متاسفانه عزم جدی برای مبارزه با آن دیده نمی‌شود و در صورت تداوم آن مطمئنا به سلب اعتماد مردم به حاکمیت منجر می‌شود که این امر بسیار خطرناک است. همه باید در برابر فساد ایستادگی کنیم و بدون هیچگونه ملاحظه ای اجازه ندهیم بی‌عدالتی و تبعیض در جامعه حاکم شود. همه ما در برابر انقلابی که خون پاک شهدا و رهبری امام بزرگوارمان پایه گذار آن بودند مسئولیم و کوتاهی در قبال آرمانهای اصیل انقلاب پذیرفته نیست.



محمدرضا عارف، رئیس فراکسیون امید مجلس 
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: