تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 22
کد خبر: ۱۰۲۵۳۲
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۱

دلالی عامل گرانی تخم‌مرغ بود

دبیرکل کانون سراسری مرغ تخم‌گذار خسارت بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان به مرغداران طی امسال و سال گذشته را ۲۰۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: گرچه بخشی از گرانی تخم‌مرغ به آنفلوآنزا ربط داشت اما رسیدن قیمت آن به ۲۰ هزار تومان ربطی به این بیماری نداشت و دلالی عامل آن بود.

تدبیر24»فرزاد طلاکش در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: ارزیابی‌های صورت گرفته نشان می‌دهد که بیش از ۲۰۰۰ میلیارد تومان آسیب و خسارت ناشی از بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان به صنعت پرورش تخم‌مرغ و مرغداری‌های مرغ تخم‌گذار وارد شده است که شامل پرنده، محصول، خسارات ناشی از عدم تولید و ... می‌شود.

وی با اشاره به از بین رفتن بیش از ۱۷۰ هزار تن تخم‌مرغ افزود: بیمه کشاورزی نهایتا ۶۵ درصد خسارات وارده یک قطعه مرغ را به تولیدکننده می‌دهد و دیگر خسارات را هم جبران نمی‌کند. البته هزینه‌های بانکی که به مرغداران زیان‌دیده تحمیل شده نیز بخشی از خساراتی است که متوجه آنها شده و از سوی دیگر نیز جایگزینی تولید جدید به جای محصول از بین رفته و معدوم شده در روند بسیار کندی قرار دارد که یکی از مهمترین دلیل‌های آن کمبود اعتبار و نقدینگی است.

دبیرکل کانون سراسری مرغ تخم‌گذار ادامه داد: باید خسارات مرغداران حتی در مدتی که نمی‌توانند فعالیت کنند پرداخت شود، چراکه به عنوان مثال حداقل سه ماه طول می‌کشد که یک مرغداری آلوده به این بیماری پس از معدوم‌سازی اجازه تولید مجدد دریافت کند.

طلاکش گفت: اینکه می گویند بیماری همیشه جلوتر از اقدامات دامپزشکی حرکت می‌کند به این دلیل است که ما در مبارزه با آنفلوآنزا در حالی که می‌دانیم منشأ آن در کجاست و مرغ‌های بومی آلوده شده‌اند می‌خواهیم در مرغداری‌های صنعتی جلوی آن را بگیریم. اما اگر بودجه وجود داشته باشد قبل از آنکه ویروس وارد جمعیت مرغ بومی شود، پایش و معدوم‌سازی مرغ‌های بومی آلوده و از سوی دیگر قرنطینه آنها در دستور کار قرار می‌گیرد تا وارد مرغداری‌های صنعتی نشود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: