تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 02
کد خبر: ۱۰۲۶۰۸
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۵

سیستان و بلوچستان نیازمند ساخت 11 هزار کلاس درس

‌مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان گفت: برای رسیدن فضاهای آموزشی سیستان و بلوچستان به متوسط کشوری نیازمند ساخت افزون بر 11 هزار کلاس درس هستیم.
تدبیر24» ‌‌علیرضا راشکی در مراسم جشنواره خیرین مدرسه ساز شهرستان قصرقند افزود: ۶ هزار و ۱۸۱ مدرسه در سیستان و بلوچستان تخریبی و نیازمند بازسازی است.

 
راشکی اظهار کرد: همچنین 18 هزار و 934 کلاس درس در سیستان و بلوچستان وجود دارد که 4 هزار و 358 مورد آن نیز نیازمند مقاوم‌سازی است.
وی تصریح کرد: سیستان و بلوچستان پنجمین استان در جذب تعهدات خیران مدرسه‌ساز است.
 
راشکی گفت: با مشارکت خیران مدرسه‌ساز‌، مدرسه 2 کلاسه خیری روستای حیط شهرستان قصرقند با زیربنای 60 متر و اعتباری بالغ‌بر 30 میلیون تومان در این نقطه محروم ساخته‌شده که در دهه فجر به بهر‌‌ه‌برداری می‌رسد‌.
 
وی افزود: با توجه به نیازهای موجود فرهنگیان روستای حیط شهرستان قصرقند به‌صورت خودجوش به‌طور کامل هزینه ساخت این مدرسه خیری را برعهده‌ گرفته‌اند‌.
 
راشکی خاطرنشان کرد: متوسط زیربنای فضای آموزشی در کشور 5.34 مترمربع و در سیستان و بلوچستان 3.11 مترمربع است.
 
مدیرکل نوسازی،توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان گفت: در حال حاضر در سیستان و بلوچستان بیش از 12 هزار معلم کمبود داریم که در شهرستان‌های چابهار، نیک شهر، کنارک و قصرقند کمبود معلم به 3 هزار نفر می‌رسد و این در حالی است که در 7 سال اخیر بیش از 13 هزار نفر جذب آموزش‌وپرورش سیستان و بلوچستان شده‌اند.
 
راشکی با بیان این که مشارکت خیران در ساخت فضاهای آموزشی در سیستان و بلوچستان چشمگیر بوده است، افزود: از جمله این خیران می‌توان از واعظ مهدوی معاون توسعه امور آموزشی و فرهنگی سازمان مدیریت و برنامه ریزی نام برد که تاکنون 3 مدرسه را در قصرقند ساخته و در احداث 9 مدرسه دیگر مشارکت داشته است.
 
همچنین در این مراسم فرماندار شهرستان قصرقند نیز بر حصارکشی، ساخت سرویس بهداشتی در مدارس‌، ساخت مدارس شبانه روزی و تعمیر مراکز آموزشی قدیمی در سطح شهرستان تاکید کرد.
 
حمیرا ریگی گفت: دراین جشنواره رایزنی برای ساخت 6 مدرسه توسط خیرین انجام گرفته که ‌امید است با تکمیل این ظرفیت‌ها سهم برخوردای دانش‌‌آموزان قصرقندی ازفضای اموزشی مناسب در حد مطلوب شود.
 
فرماندار خاطرنشان کرد: در سال 95 و 96 تعداد 196 کلاس درس در قالب 77 مدرسه در سطح شهرستان توسط خیرین مدرسه ساز و مشارکت دولت در ردیف اعتبارات دولتی در حال ساخت است و تعدادی نیز به بهره برداری رسیده است.
 
‌ریگی افزود: با وجود مشارکت خیران در ساخت فضاهای آموزشی در قصرقند، این شهرستان به ساخت 20 مدرسه دیگر نیاز دارد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: