تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۱۰۲۷۵۳
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۹

اختصاص 350 میلیون دلار

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: دولت در لایحه بودجه ۹۷ اعتبار ۳۵۰ میلیون دلاری برای تکمیل طرح ۴۶ هزار هکتاری انتقال آب با لوله در دشت سیستان را پیشنهاد داد که برداشت این میزان اعتبار به صورت تسهیلات از منابع صندوق توسعه ملی در مجلس شورای اسلامی تصویب شد.
تدبیر24»رضا نجفی در کارگروه کشاورزی این سازمان افزود: پس از تایید و تصویب مجلس این طرح به دفتر مقام معظم رهبری برای دریافت مجوز ایشان ارسال شد که با برداشت این 350 میلیون دلار اعتبار از صندوق توسعه ملی برای بزرگ‌ترین پروژه اقتصاد مقاومتی کشور موافقت کردند.

وی ادامه داد: در فاز نخست از سال ۹۳ تا امسال ۵۰۰ میلیون دلار اعتبار از محل صندوق توسعه ملی برای اجرای طرح ۴۶ هزار هکتاری انتقال آب با لوله به دشت سیستان اختصاص یافت.

نجفی با بیان این که در این طرح حدود ۴۱۰۰ کیلومتر لوله گذاری صورت می گیرد، گفت: این طرح تا کنون ۶۲ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و ۱۰ هزار هکتار آن آماده بهره برداری است.

رئیس جهاد کشاورزی استان خاطرنشان کرد: برای طرح انتقال آب با لوله در دشت سیستان سالانه نزدیک به ۴۰۰ میلیون متر مکعب آب از محل مخازن ذخیره چاه نیمه‌ها تخصیص یافته است.

نجفی ادامه داد: برای ۱۰ هزار هکتار اراضی آماده بهره برداری نیز سالانه حدود ۸۶ میلیون متر مکعب آب نیاز است.

وی تصریح کرد: با انتقال آب از طریق لوله به اراضی کشاورزی دشت سیستان، تلفات آب از ۷۰ درصد به کمتر از ۵ درصد کاهش می‌یابد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: با اجرای این طرح، برای نخستین بار مطالعات مربوط به اجرای سیستم آبیاری تحت فشار را آغاز کرده‌ایم.

وی پایداری کشت و تولید، بهره وری آب، جلوگیری از مهاجرت و استقرار جمعیت و اشتغالزایی را از جمله مزیت‌های اجرای این طرح در اراضی سیستان عنوان کرد.

نجفی در عین حال افزایش درآمد کشاورزان را از دیگر اهداف و مزیت های طرح انتقال آب با لوله در دشت سیستان دانست و گفت: درآمد کشاورزان در سیستان ۲ میلیون تومان در هر هکتار است که با اجرای این طرح و همچنین الگوی کشت پیش بینی می کنیم درآمد کشاورزان به حداقل ۱۵ میلیون تومان در هر هکتار برسد.

وی افزود: طرح انتقال آب با لوله در دشت سیستان یکی از مهمترین طرح‌های اقتصاد مقاومتی در کشور است که می‌تواند اشتغالزایی ایجاد کند.

وی همچنین در خصوص پروژه های مورد بهره برداری این سازمان در دهه فجر نیز گفت: 2 هزار و 260 پروژه روستایی و عشایری با اعتبار 2 هزار و 132 میلیارد و 141 میلیون ریال در دهه فجر امسال در این استان به بهره برداری می‌رسد.

‌نجفی افزود: این طرح ها توسط سازمان جهاد کشاورزی، ادارات کل راه و شهرسازی، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، شرکت آب و فاضلاب روستایی، نوسازی مدارس، ورزش و جوانان، کمیته امداد امام خمینی(ره)، شرکت برق منطقه‌ای‌، بهزیستی و دانشگاه‌های علوم پزشکی زاهدان و ایرانشهر راه‌اندازی شده است.
 
وی افزود: زمینه بهره مندی 67 هزار و 866 خانوار در سیستان و بلوچستان از مزایای این طرح‌ها فراهم شده است.

وی ادامه داد: اجرای این طرح‌ها زمینه اشتغالزایی برای 2 هزار و 818 نفر را به صورت مستقیم در سیستان و بلوچستان فراهم کرده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان در ادامه در خصوص تولید تخم مرغ در استان نیز ‌گفت: تولید تخم مرغ در استان از پنج هزار تن سال 92 هم اینک به 15 هزار تن در سال رسیده است.

نجفی اظهار کرد: هم اینک چهار واحد مرغ تخم گذار در سیستان و بلوچستان فعالیت می‌کنند که روزانه 20 تا 25 تن تولید دارند.

وی افزود: نیاز سیستان و بلوچستان در زمینه تخم مرغ 25 هزار تن به طور سالانه است که بقیه نیاز این استان از سایر نقاط کشور تامین می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: همچنین ظرفیت تولید گوشت مرغ در این استان با فعالیت 12 واحد به پنج میلیون و 500 هزار قطعه در هر دوره رسیده است.

وی در ادامه به احیای قنات‌های استان نیز اشاره کرد و گفت: 41 میلیارد ریال اعتبار امسال برای احیا و مرمت قنات‌های این استان مصوب شد.

وی تصریح کرد: سیستان و بلوچستان به عنوان پهناورترین و خشک ترین استان کشور با میانگین بارندگی حدود 106 میلیمتر در سال دارای حدود 2 هزار رشته قنات است.

نجفی ادامه داد: سیستان و بلوچستان به عنوان استان قنات خیز رتبه 6 کشور در تعداد و رتبه چهارم در وابستگی کشاورزی به آب قنات را داراست.

رئیس جهاد کشاورزی استان افزود: سال گذشته یک میلیارد و 50 میلیون تومان به این بخش مصوب شد که تنها 400 میلیون تومان تخصیص یافت.
 
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت و نقش قنات‌ها در تامین آب، هر ساله این سازمان طرح مرمت و بازسازی قنوات را از محل اعتبارات استانی و ملی در دستور کار قرار می‌دهد.
برچسب ها: تدبیر24 اختصاص
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: