ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۰۲۸۰۶
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۱
نقد فیلم «مارلون» به کارگردانی درناز حاجیها

روایتی از کودکی که توسط مادرش برده می‌شود

نساء نیکو / عضو انجمن منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران

تدبیر24»فیلم «مارلون» روایتگر کودکی است که توسط مادرش برای تست فیلم برده می‌شود.

این فیلم تمرکز روی بازیگر کودک دارد و بقیه بازیگران فیلم فقط صدای‌شان وجود دارد دارای یک داستان سطحی است؛ فیلمی که تمام بازیگران آن خارجی هستند و حتی در خارج از کشور فیلمبرداری شده است و کارگردان و چند نفر از عوامل ایرانی هستند .

«مارلون» نه داستان کشنده‌ای دارد که بتواند تماشاگر را جذب کند و نه نکته مثبتی در فیلم وجود دارد که بتواند تماشاگر را به این فکر سوق دهد که فیلم را برای پایانش ببیند.

آخرین اثر درناز حاجیها حتی پایان مشخصی ندارد و تماشاگر نمی‌فهمد که کودک توانسته در تست نمره قبولی بیاورد یا نه و این باعث می‌شود فیلم هیچ چیز برای گفتن نداشته باشد.

برچسب ها: تدبیر24 مادرش
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: