تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 04
کد خبر: ۱۰۲۸۹
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۸

دوری از تندروی بهترین راه برای جوانان دانشجو است

ادبیات دانشجویان، برخاسته از دلی چون آیینه پاك و صادقانه وآهستگی و پیوستگی لازمه رهروی در مسیر اعتدال است.
تدبیر24: آیت الله هاشمی رفسنجانی با توصیه دانشجویان به ادامه شیوه اعتدال در مباحثات سیاسی، فرهنگی واجتماعی گفت: دوری از تندروی و حفظ آرامش همراه با آزادی نوشتاری و گفتاری، بهترین راه برای جوانان دانشجو است.

در آستانه 16 آذر، روز دانشجو، جمعی از دانشجویان دانشگاههای دولتی، آزاد اسلامی، پیام نور، علمی و كاربردی و مؤسسات غیرانتفاعی با رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام دیدار و گفت و گو كردند.

آیت الله هاشمی رفسنجانی در این دیدار با تبریك روز دانشجو به همه دانشجویان در سراسر كشور، صداقت در گفتار را ویژگی آنها دانست وگفت: ادبیات دانشجویان، برخاسته از دلی چون آیینه پاك و صادقانه وآهستگی و پیوستگی لازمه رهروی در مسیر اعتدال است.

ایشان در ادامه با تأكید بر اهمیت منطق و استدلال در مباحثات گفت: شأن استاد، دانشجو و طلبه، مباحثه به دور از منّازعه است كه به فرموده قرآن به «تفشلوا» كشانده می‌شود.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: جمعیت چهار میلیونی دانشجویی در ایران یك سرمایة اجتماعی برای امروز و آینده است كه پایه‌های فردای جامعه را در علوم پایه، علوم انسانی وعلوم پزشكی محكم می‌كنند.

آیت الله هاشمی با یادآوری آیات مكرر قرآن كریم كه برتعقل، تفكر و تدبر در امور تأكید می‌كنند، گفت: اسلام دین گفت و گو و شنیدن نظرات مختلف و انتخاب بهترین‌ها در «یتبعون احسن» است.

ایشان، عمل صالح را مكمّل ایمان خواند و با یادآوری نام امام(ره) به عنوان مصداق آیات مكرر «الذین آمنوا و عملوا الصالحات» در تاریخ معاصر گفت: ایشان، در زمان آیت‌العظمی بروجردی برتعمیق علوم در حوزه‌ها و بعدها كه رهبری مبارزه را به دست گرفتند، همیشه بر پرهیز از تندروی‌ها و تكیه بر مردم تأكید می‌كردند.

آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی با یادآوری خاطراتی از سالهای مبارزه و تبعید امام (ره) گفت: شاگردان امام با حضور در بین مردم نگذاشتند مشعل مبارزه در فشارهای سیاسی و شكنجه‌های جسمی و روحی مبارزان توسط ساواك و رژیم پهلوی خاموش شود.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأكید بر نقش مردم در همه مراحل انقلاب اسلامی، به روزهای قبل از نام‌نویسی انتخابات ریاست جمهوری اشاره كرد و گفت: مردم تصمیم خود را برای تغییر شیوه اداره اجرایی كشور گرفته بودند و نام‌نویسی من و اتفاقات پس از آن، به این تصمیم آنها عمومیت بیشتری بخشید.

ایشان فضای بعد از انتخابات را در بعد داخلی و خارجی سرشار از عقلانیت و اعتدال دانست و گفت: در این شرایط ابرهای تهدید و ارعاب از فضای ایران رفت و این باعث عصبانیت صهیونیسم شرور و عوامل آنها شده است.

آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی با بیان این جمله كه «دنیا فهمید كه باید با ایران كار كند»، به عكس‌العمل‌های منفی علیه توافقات اخیر در ژنو اشاره كرد و گفت: وقتی رهبری نظام، از تیم مذاكره‌كننده و دولت تشكر می‌نمایند، افراطیون با بوق‌های در اختیار، فضا را بی‌آنكه خود بخواهند، به نفع صهیونیست‌ها آلوده می‌كنند.

ایشان با تقبیح تندروی‌ها در داخل كشور و جهان اسلام، به سرنوشت انقلاب‌های مردمی در منطقه اشاره كرد و گفت: تندروهای سلفی، انقلاب مردم در بیداری اسلامی را مصادره كردند و به استبداد و استعمار دادند.

ایشان اعتدال را ضرورت همیشگی جریان‌های فكری و سیاسی در همه كشورهای اسلامی خواند و گفت: اخوان‌المسلمین در تاریخ نماد اعتدال بود، ولی وقتی با سلفی‌های تندرو همراه شد، سرمایه عظیم مردمی را از دست داد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در خاتمه افزود: ایران با منابع عظیم و اساتید و دانشجویان جوان در ذات خود غنی است و باید با این غنای علمی به سوی توسعه همگانی گام بردارد.

در آغاز این دیدار شش نفر از دانشجویان تشكّل‌های دانشجویی، به نمایندگی از دانشگاه‌های مختلف، به بیان دیدگاههای خویش درخصوص مسایل سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و دانشگاهی پرداختند.
منبع: پایگاه اطلاع رسانی آیت الله هاشمی رفسنجانی،

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: